CRÂNGURILE: A ÎNCEPUT CONSTRUCȚIA PARCULUI ȘI A LOCULUI DE JOACĂ PENTRU COPII DE LA BĂDULEȘTI

Prima pagină » Administratie » CRÂNGURILE: A ÎNCEPUT CONSTRUCȚIA PARCULUI ȘI A LOCULUI DE JOACĂ PENTRU COPII DE LA BĂDULEȘTI

Încă un proiect important a debutat la Crângurile! Primarul Costin Barbu a anunțat că în această dimineață a dat ordinul de începere pentru construirea parcului și a  locului de joacă pentru copii din satul Bădulești. Investiția are o valoare de 552 de mii de lei și se desfășoară în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Progamul Județean de Dezvoltare Locală.

“Este un proiect la care am ținut mult pentru că și copiii din Bădulești, la fel ca toți copiii din comuna noastră, merită astfel de locuri pentru recreere și activități distractive.  Mulțumesc pentru susținerea acordată necondiționat conducerii Consiliului Județean Dâmbovița și domnului președinte Corneliu Stefan ! “ a declarat Costin Barbu, primarul comunei Crângurile.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.