CORNELIU ȘTFEAN, APEL PENTRU MOBILIZAREA CELOR CARE SE OCUPĂ DE RECENSĂMÂNT:”Viitorul social și economic al întregului județ depinde de acest recensământ!”

Prima pagină » Administratie » CORNELIU ȘTFEAN, APEL PENTRU MOBILIZAREA CELOR CARE SE OCUPĂ DE RECENSĂMÂNT:”Viitorul social și economic al întregului județ depinde de acest recensământ!”

“Astăzi, alături de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, am avut o întâlnire cu primarii și secretarii unităților administrativ-teritoriale dâmbovițene, dar și cu personalul implicat în Recensământul Populației și Locuințelor. Am vrut să avem această întâlnire pentru că este necesar ca toți dâmbovițenii să conștientizeze importanța recensământului, lucru pe care l-am transmis tuturor celor care au participat la discuțiile special avute pe acest subiect.
Nu trebuie tratat cu neglijență rezultatul recenzării pentru că efectele acestuia se vor regăsi în toate aspectele vieții comunităților noastre.
Numărul cetățenilor declarați într-o localitate influențează, în mod direct, resursele financiare care vor fi distribuite comunității respective. Atribuirea de sume de la bugetul de stat se va face în funcție de statistica oficială, iar acuratețea datelor influențează atragerea de fonduri europene, dar poate constitui și un reper pentru eventuali investitori.
De asemenea, mediul privat are nevoie de date care să reflecte potențialul uman al zonei și nivelul de pregătire al oamenilor, dar și numărul consumatorilor în situația în care vor să dezvolte anumite produse sau servicii.
Altfel spus, toate planurile de investiții într-o localitate se vor raporta la nevoile generate de numărul cetățenilor din acea comunitate.
Următoarele 3 săptămâni sunt decisive: 17 iulie este ultima zi de recenzare.
Pe această cale, fac un apel către toți dâmbovițenii și către toți cei implicați în activitatea de recensământ!
Haideți să ne mobilizăm și să tratăm cu maximă seriozitate și profesionalism Recensământul Populației și Locuințelor 2022. Totodată, le reamintesc dâmbovițenilor că recenzarea este obligatorie.
Viitorul social și economic al întregului județ depinde de acest recensământ.”a anunțat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.