CORNELIU ȘTEFAN, VIZITĂ LA CELE MAI IMPORTANTE LUCRĂRI DIN RĂZVAD, IL CARAGIALE, OCNIȚA ȘI GURA OCNIȚEI

Prima pagină » Administratie » CORNELIU ȘTEFAN, VIZITĂ LA CELE MAI IMPORTANTE LUCRĂRI DIN RĂZVAD, IL CARAGIALE, OCNIȚA ȘI GURA OCNIȚEI

“Astăzi, împreună cu secretarul de stat în ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, am mers într-o vizită de lucru în comunele ILCaragiale, GuraOcniței, Ocnița și Răzvad, fiecare administrație locală având șantiere în lucru cu diferite obiective în execuție.

-La I.L. Caragiale, am fost pe șantierul unde se amenajează stația de epurare necesară sistemului de canalizare deja executat pe mai multe străzi din satul Ghirdoveni. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 4.500.000 de lei, finanțat prin A.F.I.R.

– În comuna Gura-Ocniței se lucrează la modernizarea, extinderea și dotarea viitoarei grădinițe cu program prelungit, dar și la reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Școlii Gimnaziale din satul Gura-Ocniței. Cele două obiective finanțate prin POR 2014-2020 au o valoare de aproximativ 20.000.000 de lei, suma asigurată prin fonduri europene ridicându-se la 11.500.000 de lei.

-Se lucrează și la Ocnița la modernizarea Școlii Gimnaziale Ocnița și la construirea unei săli de sport. Și aici finanțarea este asigurată prin POR, iar suma totală necesară acestor obiective este de aproape 4.200.000 de lei.

– În comuna Răzvad, Consiliul Județean Dâmbovița contribuie cu suma de 1.800.000 de lei la execuția tramei stradale, a șanțurilor de scurgere a apei pluviale și a podețelor de acces la gospodăriile de pe strada Tudor Vladimirescu, dar și la amenajarea de piste de biciclete pe aceeași stradă. Ambele proiecte au o valoare totală de aproximativ 4.200.000 de lei.

-Tot în Răzvad se mai lucreză la modernizarea, consolidarea mai multor străzi și tronsoane de străzi din satele Valea Voievozilor, Răzvad și Gorgota. Finanțarea este asigurată aici prin Programul Național „Anghel Saligny”, iar valoarea este de aproximativ 6.500.000 de lei.

-Lucrările de modernizare și dotarea celei mai mari școli din Răzvad sunt aproape finalizate, valoarea acestora fiind de 8.100.00 de lei. Cei peste 250 de copii care învață aici vor începe noul an școlar în săli de clase și laboratoare moderne datorită acestui proiect finanțat cu ajutorul fondurilor europene.

– Pentru toate aceste investiții, care aduc un plus în ceea ce privește calitatea vieții oamenilor din ILCaragiale, GuraOcniței, Ocnița și Răzvad, îi felicit pe domnii primari Adrian Năstase, Eduard Barcău, Sorin Ioniță și Emanuel Spătaru!” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.