CORNELIU ȘTEFAN, VIZITĂ DE LUCRU PE ȘANTIERELE DIN COMUNA DOBRA

Prima pagină » Administratie » CORNELIU ȘTEFAN, VIZITĂ DE LUCRU PE ȘANTIERELE DIN COMUNA DOBRA

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a efectuat o vizită de lucru la lucrările care se desfășoară în aceste momente în comuna Dobra. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea Grădinițelor din satele Dobra și Mărcești și despre asfaltarea unor străzi din comună. La Grădinița din satul Dobra, lucrările sunt in toi, printr-un proiect de modernizare și reabilitarea în vederea creșeterii eficienței energetice, finanțat prin Administrația Fondului dpentru Mediu. Se vor executa anveloparea  exterioară a clădirii, schimbarea acoperișului,  înlocuirea instalației electrice, se va schimba sistemul de încălzire cu un sistem performant cu pompe de căldură, se vor monta panouri fotovoltaice și acumulatori de stocare a energiei electrice și alte investiții.

Și Grănița din Mărcești se află într-un amplu proces de modernizarea și reabilitare. Este vorba despre ample lucrări de anvelopare exterioară a clădirii, schimbarea acoperișului,  înlocuirea instalației electrice,  se va schimba sistemul de încălzire cu un sistem performant cu pompe de căldură, se vor monta panouri fotovoltaice și acumulatori de stocare a energiei electrice și alte investiții, pentru ca elevii să beneficieze de cele mai bune condiții. Tot în aceatsă perioadă se lucrează la modernizarea și reabilitarea ultimelor străduțe din satele Dobra și Mărcești care erau neasfaltate. 

În ceea ce privește infrastructura drumurilor din comună, primarul Daniel Nica a anunțat că va continua procesul de reabilitare a șanțurilor și a acceselor la proprietăți, acolo unde nu încă s-au executat aceste investiții și deasemenea se vor reabilita drumurile comunale care au început sa se degradeze.

“În comuna Dobra  se lucrează la eficientizarea energetică a două grădinițe, valoarea finanțării obținute prin AFM de primarul Daniel Nica pentru cele două proiecte fiind de aproximativ 1.800.000 de lei. De asemenea, se vor asfalta drumuri comunale pe o lungime de 1,1 km, în cadrul unei finanțări de peste 2.000.000 de lei atrase de Daniel Nica prin „Anghel Saligny”” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.