CORNELIU ȘTEFAN: “Suntem pe cale să rezolvăm una dintre cele mai mari probleme ale orasului Găești!”

Prima pagină » Administratie » CORNELIU ȘTEFAN: “Suntem pe cale să rezolvăm una dintre cele mai mari probleme ale orasului Găești!”

“Ne ținem de promisiuni!
Suntem pe cale să rezolvăm una dintre cele mai mari probleme ale orasului Găești : scoatem traficul infernal în afara orașului prin construirea unei rute ocolitoare. Așadar, a fost finalizat studiul de prefezabilitate pentru “Drumuri de legătură ale drumurilor naționale DN71 și DN7 la Drum Expres Valahia, Autostrada A1 – Ploiești, pentru creșterea accesibilității în zonele urbane ale Municipiului Târgoviște și orașului Găești” – Drum de legătură pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești.
Știm cu toții că orașul Găești este tranzitat zilnic de mii de mașini care vin de pe rutele București – Pitești, Ghimpați – Petrești – Găești, dar și din comunele Mogoșani, Mătăsaru, Costeștii din Vale.
Astfel, varianta agreată de Consiliul Județean Dâmbovița vine în completarea unui alt sector de drum de ocolire a orașului Găești în cadrul Drumului Expres Valahia – Autostrada A1 – Găești – Târgoviște – Ploiești.
În acest fel, se asigură un inel de centură care înconjoară, în totalitate, orașul Găești, dar care, în același timp, asigură accesul în și dinspre oraș.
Acest studiu de prefezabilitate a analizat trei variante de ocolire a Găeștiului, iar soluția optimă prevede:
-Un traseu de cca 4.500 km;
-Categorie tehnică III;
-O bandă pe sens cu lățimea de 3.50 m;
– 3 intersecții amenajate cu sensuri giratorii sau noduri rutiere;
-O intersecție amenajată cu sens giratoriu la intersecția cu DN7;
– O intersecție amenajată cu pasaj suprateran peste DJ401A și C.F. București-Pitești-Craiova;
-O intersecție amenajată cu sens giratoriu la intersecția cu DN61. Costul total estimat prin SPF al investiției este de 75.600.252 lei.
După cum spuneam la începutul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, infrastructura rutieră este primordială pentru dezvoltarea județului nostru.
Am început cu Inelul 2 de Centură al Municipiului Târgoviște, am finalizat studiile pentru centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni, iar astăzi suntem în fața planurilor care vor debloca orașul Găești.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.