CORNELIU ȘTEFAN REPLICĂ DURĂ PENTRU ȚUȚUIANU, CARE A COMENTAT REZULTATUL PSD LA ALEGERILE DE LA COJASCA ȘI BRANIȘTEA: “Din tribună toată lumea dă gol, dar în teren e puțin mai greu. Nu putem să acceptăm sfaturi de la unii care au pierdut, sau nu putem să acceptăm păreri de la unii care nici măcar nu au jucat în meciul acesta.”

Prima pagină » Politica » CORNELIU ȘTEFAN REPLICĂ DURĂ PENTRU ȚUȚUIANU, CARE A COMENTAT REZULTATUL PSD LA ALEGERILE DE LA COJASCA ȘI BRANIȘTEA: “Din tribună toată lumea dă gol, dar în teren e puțin mai greu. Nu putem să acceptăm sfaturi de la unii care au pierdut, sau nu putem să acceptăm păreri de la unii care nici măcar nu au jucat în meciul acesta.”

„În seara aceasta am avut un Birou Permanent Județean în care am avut foarte multe subiecte pe care le-am dezbătut împreună cu colegii noștri… În primul rând probleme de organizare internă și nu în ultimul rând am analizat și situația alegerilor din data de 27 iunie din cele două localități din județul Dâmbovița în care au avut loc alegeri parțiale. După cum bine știți au avut loc alegeri și pentru Consiliul Local al comunei Cojasca, dar și pentru funcția de primar al comunei Braniștea. Am avut o discuție cu colegii noștri, cu colegii parlamentarii, împreună cu președinții organizațiilor, am avut discuții foarte apăsate privind ziua de 27 iunie. După cum bine știți, Partidul Social Democrat a pierdut Primăria Comunei Braniștea, iar pentru funcțiile de consilier local din cadrul Consiliului Local Cojasca, Partidul Social Democrat a obținut 6 mandate. O spun foarte clar,  este un semnal de alarmă pentru Organizația PSD Dâmbovița dar nu este un capăt de țară. Anumitor lideri politici care au ieșit triumfători în urma acestora alegeri vreau să le transmit foarte clar că PSD Dâmbovița este cea mai puternică organizație politică din județ, PSD Dâmbovița este mai unit ca niciodată și nu în primul rând vreau să le aduc aminte 27 septembrie 2020, 6 decembrie 2020, când am câștigat 63 de primari, când am câștigat cinci mandate de parlamentar din 10, iar organizarea pe care o avem și astăzi și o vom avea și în 2024 la nivelul Organizației PSD Dâmbovița cu siguranță va fi mult mai puternică.

În urma ședinței de Birou Permanent Județean am luat și câteva măsuri, iar pentru cele două localități, printre alte măsuri pe care le am avut, am stabilit în această seară că de astăzi Organizația PSD Cojasca va fi condusă de domnul Ungureanu Gheorghe Cristinel, care a fost și este și acum consilier local PSD, iar la Braniștea, interimar am decis ca această organizație să fie condusă de domnul Stan Adrian, actualmente viceprimar al comunei. În toamna acestui an vom organiza alegeri în aceste organizații. (…)Mesajul este foarte clar pentru celelalte partide din Dâmbovița care astăzi în conferințe de presă au analizat ce s-a întâmplat, în primul rând, noi cei care am câștigat anul trecut nu putem să luăm sfaturi de la unii care au pierdut, luăm sfaturi de la unii care au câștigat în viața lor.

Am văzut în altă conferință de presă cum se uită peste gard la noi… Le spun că din tribună toată lumea dă gol, dar în teren e puțin mai greu. Nu putem să acceptăm sfaturi de la unii care au pierdut sau nu putem să acceptăm păreri de la unii care nici măcar nu au jucat în meciul acesta.

Am avut discuții bărbătești în Biroul Permanent Județean, avem și noi partea noastră de vină și aceasta este o problemă prin care noi am decis anul trecut plecarea domnului Țachianu în Parlamentul României. Se pare că electoratul din comuna Braniștea a taxat acest lucru și nu în ultimul rând toate măsurile care au fost luate de anumite instituții ale statului față de care nu vreau să fac vorbire în această seară, dar credeți-ne că am discutat cu colegii noștri și știm foarte bine ce s-a întâmplat în comuna Braniștea.„a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

LISTA CANDIDAȚILOR PSD PENTRU FUNCȚIILE DE PRIMAR DIN TOATE LOCALITĂȚILE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.