CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ PENTRU TOȚI TÂRGOVIȘTENII

Prima pagină » Politica » CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ PENTRU TOȚI TÂRGOVIȘTENII

“Târgoviștenii sunt de astăzi în sărbătoare: au început Zilele Municipiului Târgovişte. Este încă un prilej de a arată ceea ce simt toți târgoviștenii zi de zi: mândria de a trăi în Târgovişte și de a fi târgoviștean!

Vechea Cetate de Scaun se schimbă de la o zi la alta, dobândind, pas cu pas, strălucirea de odinioară a orașului capitală a Țării Românești.

Din păcate, nu ne putem bucura așa cum trebuie de această sărbătoare, însă indiferent de greutățile prin care toți trecem acum, nimeni nu ne poate lipsi de sentimentul unic al vieții într-un oraș ca al nostru, mai ales că istoria s-a scris, întotdeauna, la Târgoviște!

Să ne vedem cu bine și, cel mai important, să ne vedem sănătoși!

La mulți ani Targoviste!”a scris pe pagina sa de Facebook, tânărul dpeutat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

LISTA CANDIDAȚILOR PSD PENTRU FUNCȚIILE DE PRIMAR DIN TOATE LOCALITĂȚILE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.