CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ PENTRU TOȚI TÂRGOVIȘTENII

Prima pagină » Politica » CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ PENTRU TOȚI TÂRGOVIȘTENII

“Târgoviștenii sunt de astăzi în sărbătoare: au început Zilele Municipiului Târgovişte. Este încă un prilej de a arată ceea ce simt toți târgoviștenii zi de zi: mândria de a trăi în Târgovişte și de a fi târgoviștean!

Vechea Cetate de Scaun se schimbă de la o zi la alta, dobândind, pas cu pas, strălucirea de odinioară a orașului capitală a Țării Românești.

Din păcate, nu ne putem bucura așa cum trebuie de această sărbătoare, însă indiferent de greutățile prin care toți trecem acum, nimeni nu ne poate lipsi de sentimentul unic al vieții într-un oraș ca al nostru, mai ales că istoria s-a scris, întotdeauna, la Târgoviște!

Să ne vedem cu bine și, cel mai important, să ne vedem sănătoși!

La mulți ani Targoviste!”a scris pe pagina sa de Facebook, tânărul dpeutat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

Deputatul Carmen Holban, vești excelente privind copiii și proaspeții părinți. Indemnizația pentru gemeni și tripleți creste cu 50%, iar Dâmbovița va avea spital de pediatrie super modern

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.