CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ PENTRU TOȚI TÂRGOVIȘTENII

“Târgoviștenii sunt de astăzi în sărbătoare: au început Zilele Municipiului Târgovişte. Este încă un prilej de a arată ceea ce simt toți târgoviștenii zi de zi: mândria de a trăi în Târgovişte și de a fi târgoviștean!

Vechea Cetate de Scaun se schimbă de la o zi la alta, dobândind, pas cu pas, strălucirea de odinioară a orașului capitală a Țării Românești.

Din păcate, nu ne putem bucura așa cum trebuie de această sărbătoare, însă indiferent de greutățile prin care toți trecem acum, nimeni nu ne poate lipsi de sentimentul unic al vieții într-un oraș ca al nostru, mai ales că istoria s-a scris, întotdeauna, la Târgoviște!

Să ne vedem cu bine și, cel mai important, să ne vedem sănătoși!

La mulți ani Targoviste!”a scris pe pagina sa de Facebook, tânărul dpeutat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

EXCLUSIV! CANDIDATUL USR PLUS PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI VLĂDENI, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU BÂTE ȘI SĂBII! VICTIMĂ: “MI-A DAT CU SABIA ÎN GÂT ȘI M-A JUCAT ÎN PICIOARE”

Totul a ieșit la iveală după ce un localnic ne-a scirs pe adresa redacției următorul mesaj: “Domnilor, la noi în comună, cei de la USR, care tot susțin că nu vor penali în funcții publice, merg în alegeri pe mâna unui tânăr care în urmă cu ceva timp a  provocat un scandal monstu la noi în comună. A bătut cu bestialitate un tânăr care nu făcea nimic altceva decât să

Citeste in continuare »

CORNELIU ȘTEFAN: PSD A FĂCUT DREPTATE PENTRU 5 MILIOANE DE PENSIONARI

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat și la nivel național și bineînțeles cu sesizări din timpul campaniei electorale din județul Dâmbovița. În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora nu li s-a mărit

Citeste in continuare »

PSD: SOLUȚIA SUNTEM NOI!

PSD: Nu există un singur răspuns care să rezolve toate problemele noastre actuale sau viitoare. Soluția suntem NOI, dâmboviţenii, iar împreună vom găsi răspunsurile corecte pentru provocările viitoare!Pe 27 septembrie vă așteapt la vot! Ține doar de noi cum ne construim viitorul. Material relaizat la comanda PSD Dâmbovița CMF 21200019

Citeste in continuare »