CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ DE ZIUA POMPIERILOR ROMÂNI

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN, MESAJ DE ZIUA POMPIERILOR ROMÂNI

“Astăzi, de Ziua Pompierilor din România, mulțumesc Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița, echipajelor de pompieri de aici, salvatorilor și paramedicilor, dar și pompierilor voluntari din tot județul Dâmbovița, pentru curajul și devotamentul de care dau dovadă în fiecare zi.

Fără ei, situațiile de urgență ar fi și mai dificil de gestionat, iar consecințele ar fi mult mai grele. Le mulțumesc pentru sacrificiul, curajul și efortul lor neobosit de a fi mereu acolo unde oamenii au nevoie.

Totodată, sunt de apreciat tinerii care realizează cât de important este să știi să acțonezi în situații de urgență. Faptul că se pregătesc intens și, mai mult, sunt câștigători ai concursurilor de protecție civilă nu poate decât să ne bucure. Ei vor fi viitorii salvatori! Felicitări vouă și profesorilor care vă îndrumă.

În încheiere, le doresc tuturor pompierilor mult succes și sănătate! Să reveniți cu bine de fiecare dată din misiunuile voastre!” transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.