CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

Prima pagină » Politica » CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

Conducerea PSD Dâmbovița a reluat întâlnirile cu organizațiile PSD din teritoriu. Astăzi a avut loc întâlnirea cu organizația PSD Găești, acolo unde Alexandru Iorga a preluat conducerea organizației orășenești. Tot el este și candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești. Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița a declarat în fața sutelor de pesediști găeșteni veniți la ședință că îl susține total pe avocat Alexandru Iorga și că este sigur că acesta, împreună cu echipa sa, va câștiga alegerile la Găești.

“Am reluat întâlnirile cu colegii noștri din organizațiile PSD din Dâmbovița!
Prima dintre acestea a fost la Găești, oraș în care, nu există niciun dubiu, PSD Dâmbovița va câștiga toate alegerile care vor urma anul viitor.
Peste 200 de colegi din Găești au participat la discuțiile de astăzi, ocazie care ne-a permis să punctăm pașii pe care îi vom urma pentru a câștiga, înainte de toate, Primăria și Consiliul Local Găești.
Avem o echipă puternică aici, iar Alexandru Iorga va câștiga alegerile!
Găeștiul are nevoie de o schimbare! Orașul are nevoie de proiecte care să schimbe viața oamenilor de aici, iar echipa PSD Dâmbovița și Alexandru Iorga vor face acest lucru.
Astfel de întâlniri vor avea loc în fiecare organizație a PSD Dâmbovița. Avem multe lucruri de stabilit pentru perioada următoare și multe proiecte pe care organizația PSD Dâmbovița le are de promovat.” a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița.

“Suntem motivați și hotărâți să aducem, la Găești, schimbarea pe care oamenii și-o doresc. Orașul nostru merită proiecte mari, lucrări de calitate, trafic în siguranță, investiții gândite și un nivel de trai mult mai bun decât în prezent.

Este momentul să profităm de oportunitățile de dezvoltare și să garantăm o conducere pentru găeșteni, alături de găeșteni.

Le mulțumesc președintelui Corneliu Ștefan și echipei PSD pentru susținerea necondiționată. Experiența lor politică și rezultatele foarte bune pe care le obțin în județul Dâmbovița sunt o garanție a performanței administrative, de care avem nevoie și în Găești.

Mulțumesc tuturor susținătorilor!” a transmis Alexandru Iorga, președintele PSD Găești

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

PSD DÂMBOVIȚA: “Ipocrizia politică este dusă la un alt nivel de filialele PNL și AUR Dâmbovița!”

DEPUTATA CARMEN HOLBAN A PARTICIPAT LA SĂPTĂMÂNA CULTURII CHILIENE, LA INVITAȚIA AMBASADOAREI REPUBLICII CHILE ÎN ROMÂNIA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.