CORNELIU ȘTEFAN: “JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA FI UN ȘANTIER! VOM LUCRA ÎN FIECARE LOCALITATE! “

Prima pagină » Politica » CORNELIU ȘTEFAN: “JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA FI UN ȘANTIER! VOM LUCRA ÎN FIECARE LOCALITATE! “

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul partidului, proiectele care vor demara în județul Dâmbovița prin progrmul național “Anghel Saligny”. Președintele a anunțat că județul se va tranforma într-un șantier în perioada următoare și și-a cerut scuze dâmbovițenilor încă de pe acum pentru neplăcerile care vor fi create de șantierele ce se vor organiza.

“Anul viitor vom lucra în fiecare localitate pe programul “Anghel Saligny. Ne vom mișca foarte repede, vom scoate la licitație aceste lucrări. Vreau să-mi cer scuze înainte locuitorilor județului Dâmbovița pentru perioada următoare, un an, doi, pentru disconfrtul care va fi în județul nostru. Județul Dâmbovița va fi un șantier, vom lucra în fiecare localitate prin progrmaul “Anghel Saligny”. De anul viitor, vom lucra în cele 52 de localități prin POIM desfășurat prin Compania de Apă, unde avem 450 de milioane de euro, vom lucra la centurile ocolitoare și la proiectele prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.”a prezizat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Județul Dâmbovița este primul căruia i-au fost aprobate, miercuri, 22 iunie, cererile de finanțare depuse prin Programul Național de Investiții,,Anghel Saligny”.

82 de primării şi Consiliul Județean Dâmbovița vor investi aproximativ 1. 380.000.000 de lei în 137 de proiecte de înființare, extindere, reabilitare şi modernizare de drumuri, poduri, rețele de apă şi apă uzată, proiecte de care vor beneficia peste 500 000 de dâmbovițeni.

Situația proiectelor aprobate prin,,Anghel Saligny” este următoarea: Consiliul Judeţean Dâmbovița – 4 proiecte a căror valoare se ridică la 140 000 000.

Centura orașului Găeşti – Drum de legătură pentru creşterea accesibilității în zona urbană a orașului Găeşti 80.239.363 lei;

Reabilitare şi modernizare DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni -40.932.715 lei;

Modernizare DJ 714 sector Bolboci-Contur Lac Bolboci – Cheile Tatarului 9.832.976 lei;

Reabilitare DJ 712A Runcu – Râu Alb 8.994.947 lei.

38 de primarii-40 de proiecte pentru apă şi canalizare în valoare de peste 610 000 000 lei; 62 de primarii -93 de proiecte pentru drumuri şi poduri cu o valoare de aproximativ 637 000 000 de lei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

PSD DÂMBOVIȚA: “Ipocrizia politică este dusă la un alt nivel de filialele PNL și AUR Dâmbovița!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.