CORNELIU ȘTEFAN, DUPĂ CE S-A ANUNȚAT RELUAREA LICITAȚIEI PENTRU DRUMUL TÂRGOVISTE-SINAIA: “Le reamintesc celor care conduc transporturile că nu renunț nici la modernizarea sectorului de drum Bâldana-Târgoviște!”

” Astăzi, a fost lansată licitația pentru modernizarea DN71, Târgoviște-Sinaia. De asemenea, în câteva zile, va fi desemnat câștigătorul licitației viitorului drum care va lega Târgovişte de București.
Mă bucură când ideile mele sunt preluate, indiferent care este acea persoană sau din ce partid face parte.
Încă de anul trecut, înainte de venirea mea la președinția Consiliului Judeţean Dâmbovița, solicitasem realizarea unui drum nou, astfel încât valorile de trafic din interiorul localităților dâmbovițene să fie diminuate, iar distanța dintre Târgoviște și București să fie parcursă cât mai rapid și în siguranță.
În ultimul an, în cadrul fiecărei întâlniri avute cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastucturii Rutiere, și nu au fost puține, am susținut necesitatea realizării unui drum nou, atât de important pentru dezvoltarea județului nostru, precum și reluarea licitațiilor pentru modernizarea arterei Târgoviște-Sinaia.
Pe de altă parte, le reamintesc celor care conduc transporturile că nu renunț nici la modernizarea sectorului de drum Bâldana-Târgoviște. Toate proiectele viitoare, inclusiv drumul expres Târgoviște-București, sunt complementare drumului Bâldana-Târgoviște. Dâmbovițenii au tot dreptul să beneficieze de o infrastructură rutieră modernizată, astfel că tergiversarea lucrării Bâldana-Târgoviște nu face bine nimănui!” a menționat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: