CORNELIU ȘTEFAN DESPRE ACUZAȚIILE ADUSE DE ȚUȚUIANU ȘI UNII MEMBRI PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA: “NU ȘTIU CE LE DĂ SĂ FUMEZE, DAR CRED CĂ A FOST CEVA PREA TARE DIMINEAȚĂ!”

Val de atacuri au lansat cei de la Pro România Dâmbovița împotriva conducerii județului Dâmbovița. Majoritatea au fost legate de proiectele de investiții de la Spitalul Județean, proiectul POIM și alte subiecte. Cei drept unele dintre atacurile declanșate au venit din partea unor “anonimi” din acest partid care n-a reușit nicio performanță în alegerile trecute. Întrebat despre cum răspunde acestor acuzații, Corneliu Ștefan , președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița a spus:  

“În primul rând, cred că nici n-ar trebui să răspundem unui partid aflat în anonimat. Dacă vor să iasă din anonimat, nu cred c-ar trebui să-i scoatem noi. Să iasă singuri! În al doilea rând, nu știu ce au spus cei de la Pro România, dar le-am transmis public în ședința extraordinară a Consiliului Județean Dâmbovița și o spun și pe această cale, cei patru consilieri Pro România au votat împotriva tuturor proiectelor pentru sănătatea dâmbovițenilor. Deci, au votat împotrivă! Împotriva sănătății dâmbovițenilor, împotriva tuturor proiecteleor pe care le avem pentru Spitalul de Urgență Târgoviște. În al treilea rând,  mi-a arătat un coleg de-al dumneavostră (n.r.-un jurnalist) o fotografie de la conferința de presă a Pro România Dâmbovița și nu știu dacă la acest partid s-a schimbat raportul de forță, pentru că l-am văzut pe domnul Țuțuianu  cum stătea pe un colț de masă, și în numele Pro România a vorbit președintele sau coordonatorul Ligii elevilor din Pro România. Eu nu știu ce le dă să fumeze, dar cred că a fost ceva prea tare , dimineață! ”a precizat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: