CORNELIU ȘTEFAN: “DEMONSTRĂM CĂ SE POATE! DN71 TÂRGOVIȘTE-SINAIA, ÎNCĂ O PROMISIUNE INDEPLINITĂ”! MINISTRUL TRANSPORTURILOR A SEMNAT CONTRACTUL DE MODERNIZARE!

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN: “DEMONSTRĂM CĂ SE POATE! DN71 TÂRGOVIȘTE-SINAIA, ÎNCĂ O PROMISIUNE INDEPLINITĂ”! MINISTRUL TRANSPORTURILOR A SEMNAT CONTRACTUL DE MODERNIZARE!

Astăzi, la sediul Ministerului Transporturilor, ministrul Sorin Grindeanu a semnat constractul de modernizare a celor 58,8 km ai DN71 Târgoviște-Sinaia, drum național care leagă municipiul Târgoviște de Sinaia. Contractul are o valoare de 1,15 miliarde de lei, fără TVA. Pentru proiectare au fost alocate  12 luni, iar pentru executarea lucrărilor, 36 de luni. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a fost prezent la acest eveniment.  

„Astăzi, am fost prezent la semnarea de către ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu,a constractului de modernizare a celor 58,8 km ai DN71 Târgoviște-Sinaia, drum național care leagă municipiul Târgoviște de Sinaia.  

Dâmbovița avea mare nevoie de îmbunătățirea circulației pe traseul care începe din nordul municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Buciumeni, Pietroșița, Moroeni și se încheie la intersecția cu DN 1, în Sinaia. Contractul are o valoare de 1,15 miliarde de lei, fără TVA, 12 luni fiind alocate proiectării, iar 36 de luni execuției lucrărilor.

La fel de important! Proiectul este finanțat din fonduri europene – Programul Transport!

De 15 ani se vorbește de condiții de circulație moderne și sigure pe drumurile din Dâmbovița, de reducerea timpilor petrecuți în trafic și de o mai bună conectare a municipiului Târgoviște cu Sinaia și București!

Dar, cu sprijinul ministrului Transporturilor Sorin Grindenu, cu implicarea secretarului de stat  Ionuț Săvoiu, a parlamentarilor și primarilor dâmbovițeni, a prefectului județului Dâmbovița și a consilierilor județeni, am reușit ca în doar doi ani să punem în mișcare 3 proiecte de infrastructură rutieră așteptate de un județ întreg:

-Se lucrează la modernizarea și lărgirea la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu

-Se lucrează la proiectul tehnic prin care vom lărgi de la 2 la 4 benzi și DN71 Bâldana-Târgoviște

-Contract semnat astăzi pentru modernizarea celor 58 de km ai DN71 Târgoviște – Sinaia” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.