CORNELIU ȘTEFAN : “CEI DIN PNL DÂMBOVIȚA AU ÎNVĂȚAT SĂ MINTĂ, CUM ȘTIU SĂ CÂNTE ȘI LA MANDOLINĂ”

Prima pagină » Politica » CORNELIU ȘTEFAN : “CEI DIN PNL DÂMBOVIȚA AU ÎNVĂȚAT SĂ MINTĂ, CUM ȘTIU SĂ CÂNTE ȘI LA MANDOLINĂ”

“Cei din PNL Dâmbovița au învățat să mintă, cum știu să cânte și la mandolină” este afirmația deputatului social democrat Corneliu Ștefan vizavi de faptul că peneliștii dâmbovițeni își însușesc anumite acțiuni care, de fapt, nu le aparțin.

Corneliu Ștefan îi critică pe liderii PNL Dâmbovița și îi acuză de faptul că nu au ajutat, în niciun fel, județul în lupta împotriva COVID 19.

“Am spus-o și o să o spun de câte ori o să am ocazia, sănătatea nu are culoare politică. Nu putem să mai trecem peste toate minciunile pe care le aruncă în spațiul public PNL Dâmbovița. Vreau să vă spun ce nu a făcut PNL Dâmbovița și ce a făcut PSD Dâmbovița, ca să avem un grad de comparație. În primul rând reprezentanții PNL Dâmbovița din Consiliul Județean nu au participat la votul prin care aleșii județeni ai PSD Dâmbovița au constituit suma în fondul de rezervă pentru a ajuta UAT-urile din județul nostru în lupta cu Covid-19. Cei 13 reprezentanți au votat împotriva ordinii de zi și nu au participat la vot. Reprezentanții PNL nu au făcut demersuri la Guvernul României să ajute Consiliul Județean, unitățile administrativ teritoriale, dâmbovițenii în această perioadă. Mai grav este că nu se implică deloc în această lupta cu Covid-19. Aleșii PSD, împreună, ne-am implicat din prima clipă în această luptă. Cel mai bun exemplu este următorul: cea mai mare sumă împărțită de CJD a fost repartizată către primăria Orașului Răcari, condusă de un primar PNL, 45.000 de lei, apoi Corbii Mari 40.000. Sume către toate centrele medical sociale: Bucșani – 15.000lei, Niculești 15.000lei, Uliești 10.000lei, Crânguri 10.000lei, Moreni 25.000lei, 200.000lei au fost alocați spitalului Pucioasa și 100.000lei la Moreni.” a precizat acesta.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Partidul Național Liberal sărbătorește astăzi 148 de ani de liberalis

CONDUCEREA OFSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI, ÎN TERITORIU, CU FEMEILE SOCIAL-DEMOCRATE

Delegația Parlamentului României în Republica Chile,condusă de deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban

PSD va cere în Coaliția de guvernare suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina

“CĂȚELUȘUL CREȚ” AL POLITICII DÂMBOVIȚENE! S-A ÎNSCRIS ȚUȚUIANU ÎN PSD?

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.