CORNELIU ȘTEFAN: “ASTĂZI AM SEMNAT ACORDUL DE ASOCIERE PENTRU CONSTRUIREA CENTURII OCOLITOARE A ORAȘULUI TITU”

“Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile  Titu, Braniștea, Sălcioara și Produlești.

În câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care vom găsi cea mai bună variantă a acestei centuri.

Centura ocolitoare a orașului Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării întregii zone. Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul #Dâmbovița.

 Noul proiect al Consiliului Județean Dâmbovița se alătură demersului inițiat încă din 2020, prin care ne-am propus o infrastructură modernă în jurul tuturor centrelor urbane din județul Dâmbovița:

????  ???????????????????????? ???? ???????? ????????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????????????????�� ????????̂????????????????????????̦????????!   Valoarea estimată este de aproximativ ????????????.????????????.???????????? ???????? ????????????????.

????  ???????????????????????? ???????? ????????????????????????????̆ ???????????????????????????????? – ????????????????????! Suma necesară pentru aceasta investiție se ridică la aproape ????????????.????????????.???????????? ???????? ????????????????.

????  ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ????????????????????????! Valoarea aproximată a întregului proiect fiind de ????????.????????????.???????????? ????????????????.

????  ???????????????????????????? ????????????????̦???????????????? ????????̆????????̦????????, ???????????????????????????? ????̂???? ???????????????????????????????????????? ???????? ????????��???????????????????????????????? ????????????????????̦???????????? ????????̂????????????????????????̦????. Investiția se ridică la ????????.????????????.???????????? ???????? ????????????.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »