CORNELIU ȘTEFAN: “ASTĂZI AM SEMNAT ACORDUL DE ASOCIERE PENTRU CONSTRUIREA CENTURII OCOLITOARE A ORAȘULUI TITU”

Prima pagină » Actualitate » CORNELIU ȘTEFAN: “ASTĂZI AM SEMNAT ACORDUL DE ASOCIERE PENTRU CONSTRUIREA CENTURII OCOLITOARE A ORAȘULUI TITU”

“Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile  Titu, Braniștea, Sălcioara și Produlești.

În câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care vom găsi cea mai bună variantă a acestei centuri.

Centura ocolitoare a orașului Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării întregii zone. Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul #Dâmbovița.

 Noul proiect al Consiliului Județean Dâmbovița se alătură demersului inițiat încă din 2020, prin care ne-am propus o infrastructură modernă în jurul tuturor centrelor urbane din județul Dâmbovița:

????  ???????????????????????? ???? ???????? ????????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????????????????????�� ????????̂????????????????????????̦????????!   Valoarea estimată este de aproximativ ????????????.????????????.???????????? ???????? ????????????????.

????  ???????????????????????? ???????? ????????????????????????????̆ ???????????????????????????????? – ????????????????????! Suma necesară pentru aceasta investiție se ridică la aproape ????????????.????????????.???????????? ???????? ????????????????.

????  ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ????????????????????????! Valoarea aproximată a întregului proiect fiind de ????????.????????????.???????????? ????????????????.

????  ???????????????????????????? ????????????????̦???????????????? ????????̆????????̦????????, ???????????????????????????? ????̂???? ???????????????????????????????????????? ???????? ????????��???????????????????????????????? ????????????????????̦???????????? ????????̂????????????????????????̦????. Investiția se ridică la ????????.????????????.???????????? ???????? ????????????.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.