CORNELIU ȘTEFAN ANUNȚĂ CĂ PROCEDURA PENTRU MODERNIZAREA DRUMULUI TÂRGOVIȘTE-SINAIA MERGE MAI DEPARTE, ȘI ACUZĂ USERIȘTII DÂMBOVIȚENI DE DEZINFORMARE

Ieri, printr-o postare pe Facebook,  un deputat USR de Dâmbovița a anunțat suspendarea licitației pentru modernizarea DN71, Târgoviște-Sinaia. Parca s-ar fi bucurat, atât de repede a dat share unui articol care anunța această suspendare. Ba, mai mult, nu a scăpat momentul de a critica puțin partidele aflate  la guvernare.

“PSD a promis, dar… CNAIR a suspendat licitaţia pentru modernizarea DN 71, Târgovişte – Sinaia Se spune că orice minune ţine trei zile. În cazul DN 71, minunile par să se năruiască de la o zi la alta. Anunţată cu mare tam-tam de ministrul Transporturilor, social-democratul Sorin Grindeanu, licitaţia DN 71 pentru modernizarea tronsonului Târgovişte – Sinaia a fost suspendată.  Liderii PSD din judeţ nu suflă o vorbă despre această situaţie. La Bucureşti, aceeaşi tăcere. Asta în condiţiile în care şefii PSD afirmau la finele anului trecut că pe 15 ianuarie vor fi anunţaţi constructorii care au depus ofertele pentru modernizarea acestui sector de drum, fără să se facă însă lărgirea la patru benzi. Lucrările pentru modernizarea celor 58 de kilometri dintre Târgovişte şi Sinaia bat în continuare pasul de loc, după cum reiese din materialul publicat de economedia.ro ” a scris, pe Facebook, deputatul USR

Individul a omis , nu știm dacă intenționat, sau pur și simplu a fost prost informat, să spună că suspendarea a fost pentru puțin timp și doar procedural, pentru a se răspunde unor clarificări solicitate. Corneliu Ștefam , președintele Consiliului Județean Dâmbvoița, a făcut astăzi clarificări pe acest subiect și a anunțat că licitația merge mai departe.

“Procedura care privește modernizarea drumului Târgoviște-Sinaia MERGE MAI DEPARTE!

𝑺𝑻AR𝑬 𝑷𝑹𝑶𝑪𝑬𝑫𝑼𝑹𝑨̆: 𝑰̂𝑵 𝑫𝑬𝑺𝑭𝑨̆𝑺̦𝑼𝑹𝑨𝑹𝑬!

Modernizare DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație și km. 51+041 – km. 109+905 drum la două benzi : (Sector 2): Târgoviște – Sinaia km. 51+041 – km. 109+905 – drum la două benzi de circulație.

Ieri, anumite personaje s-au grăbit să dezinformeze dâmbovițenii în cazul acestui proiect atât de important pentru județul nostru.

Atitudinea unora nu mai miră pe nimeni, la fel cum nu-i de mirare faptul că acești #reziști mai au puțin și dispar din peisajul politic la fel de abrupt cum au apărut, dacă nu fac și ceva constructiv. Oricum, nu au adus niciun plus de valoare acestui județ!

Nu au înțeles nimic, deși de doi ani tocesc scaunele unor instituții fundamentale ale statului român: LICITAȚIA A FOST SUSPENDATĂ pentru a se RĂSPUNDE la anumite clarificări solicitate.” a precizat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: