CORNELIU ȘTEFAN: “A fost semnat contractul de digitalizare a activității Consiliului Județean Dâmbovița!”

Prima pagină » Administratie » CORNELIU ȘTEFAN: “A fost semnat contractul de digitalizare a activității Consiliului Județean Dâmbovița!”

Încă un pas făcut de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița pentru debirocratizarea administrației publice dâmbovițene. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că a semnat contractul de digitalizare a activității instituției pe care o conduce. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 3.000.000 lei.

“Proiectul, pentru care am obținut finanțare europeană prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, va simplifica interacțiunea dintre dâmbovițeni, persoane fizice și juridice, și Consiliul Județean Dâmbovița prin intermediul unui sistem exclusiv electronic.

Dâmbovițenii vor putea solicita și primi documente, avize și acorduri specifice online, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la ghișee. Pentru o gestionare eficientă, stadiul fiecărei solicitări va putea fi vizualizat online prin intermediul unui portal special creat pentru debirocratizarea administrației publice dâmbovițene.

De asemenea, petițiile adresate Consiliului Județean Dâmbovița vor putea fi depuse electronic, răspunsul urmând a fi retransmis solicitantului în același mod.

Valoarea proiectului este de aproximativ 3.000.000 de lei, iar contribuția Consiliului Județean Dâmbovița se ridică la 59.000 de lei.”  a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.