CORNELIU ȘTEFAN: “SĂNĂTATE COPIIILOR NOȘTRI A AJUNS ÎN GUVERNAREA PNL O LOTERIE. ÎI TRIMITEM LA ȘCOALĂ SĂ SE ÎMBOLNĂVEASCĂ?”

Prima pagină » Politica » CORNELIU ȘTEFAN: “SĂNĂTATE COPIIILOR NOȘTRI A AJUNS ÎN GUVERNAREA PNL O LOTERIE. ÎI TRIMITEM LA ȘCOALĂ SĂ SE ÎMBOLNĂVEASCĂ?”

“Începerea anului școlar i-a luat prin surprindere pe liberali. Doar că, în momentul de față, nu vorbim de lipsa unor manuale sau de alte lucruri care pot fi corectate, vorbim de sănătatea copiilor.
La aproape 7 luni de la declanșarea pandemiei în România, liberalii nu au fost în stare prevadă măștile care ar trebui să-i protejeze pe cei mici de infectarea cu COVID-19.
Din cauza incompetenței Guvernului Orban, mersul la școală creează o serie de probleme atât părinților și copiilor, cât și profesorilor.
Vom asista la situații în care părinții nu își vor mai trimite copiii la școală tocmai pentru că nu au de unde să le asigure măștile de protecție.
Or, acest lucru trebuia anticipat de actualul guvern. Dar, din păcate, prioritățile Guvernului Orban sunt altele. Nu putem să nu ne gândim cât de bine ar fi prins respectarea legii care prevedea dublarea alocațiilor. Numai că tunurile financiare date nu au mai lăsat nimic în vistieria statului și pentru copii.
Și în această situație, Guvernul Orban s-a spălat pe mâini și a pasat responsabilitățile pe umerii primarilor, părinților și profesorilor. Au scris un set de măsuri imposibil de pus în practică până pe 14 septembrie. Spun că au alocat bani pentru a rezolva problema școlilor în lupta cu COVID-19. MINCIUNĂ. Au dat posibilitatea autorităților locale să acceseze fonduri din care, în cel mai fericit caz, ar putea să facă achiziții prin decembrie. După 3 luni de la începerea anului școlar. Ce vor face copiii în această perioadă? Cum se vor duce la școală? Cine răspunde pentru starea lor de sănătate?
Sunt profesori aproape de vârsta de pensionare cu probleme de sănătate și care au nevoie, la rândul lor, să fie protejați! Ei nu vor primi măști!
Sănătatea copiilor noștri a ajuns în guvernarea PNL o loterie: îi trimitem la școală să se îmbolnăvească?” a scris deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

PSD DÂMBOVIȚA: “Situația trebuie să se schimbe în Găești, iar acest lucru poate fi realizat doar cu Alexandru Iorga la conducerea primăriei orașului”

CORNELIU ȘTEFAN: “Echipa PSD de la Primăria Târgoviște, condusă de Daniel Cristian Stan, este, de departe, cea mai performantă pe care municipiul nostru a avut-o în ultimii 30 de ani”

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.