CORNELIU ȘTEFAN: „SĂNĂTATE COPIIILOR NOȘTRI A AJUNS ÎN GUVERNAREA PNL O LOTERIE. ÎI TRIMITEM LA ȘCOALĂ SĂ SE ÎMBOLNĂVEASCĂ?”

„Începerea anului școlar i-a luat prin surprindere pe liberali. Doar că, în momentul de față, nu vorbim de lipsa unor manuale sau de alte lucruri care pot fi corectate, vorbim de sănătatea copiilor.
La aproape 7 luni de la declanșarea pandemiei în România, liberalii nu au fost în stare prevadă măștile care ar trebui să-i protejeze pe cei mici de infectarea cu COVID-19.
Din cauza incompetenței Guvernului Orban, mersul la școală creează o serie de probleme atât părinților și copiilor, cât și profesorilor.
Vom asista la situații în care părinții nu își vor mai trimite copiii la școală tocmai pentru că nu au de unde să le asigure măștile de protecție.
Or, acest lucru trebuia anticipat de actualul guvern. Dar, din păcate, prioritățile Guvernului Orban sunt altele. Nu putem să nu ne gândim cât de bine ar fi prins respectarea legii care prevedea dublarea alocațiilor. Numai că tunurile financiare date nu au mai lăsat nimic în vistieria statului și pentru copii.
Și în această situație, Guvernul Orban s-a spălat pe mâini și a pasat responsabilitățile pe umerii primarilor, părinților și profesorilor. Au scris un set de măsuri imposibil de pus în practică până pe 14 septembrie. Spun că au alocat bani pentru a rezolva problema școlilor în lupta cu COVID-19. MINCIUNĂ. Au dat posibilitatea autorităților locale să acceseze fonduri din care, în cel mai fericit caz, ar putea să facă achiziții prin decembrie. După 3 luni de la începerea anului școlar. Ce vor face copiii în această perioadă? Cum se vor duce la școală? Cine răspunde pentru starea lor de sănătate?
Sunt profesori aproape de vârsta de pensionare cu probleme de sănătate și care au nevoie, la rândul lor, să fie protejați! Ei nu vor primi măști!
Sănătatea copiilor noștri a ajuns în guvernarea PNL o loterie: îi trimitem la școală să se îmbolnăvească?” a scris deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

EXCLUSIV! CANDIDATUL USR PLUS PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI VLĂDENI, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU BÂTE ȘI SĂBII! VICTIMĂ: “MI-A DAT CU SABIA ÎN GÂT ȘI M-A JUCAT ÎN PICIOARE”

Totul a ieșit la iveală după ce un localnic ne-a scirs pe adresa redacției următorul mesaj: “Domnilor, la noi în comună, cei de la USR, care tot susțin că nu vor penali în funcții publice, merg în alegeri pe mâna unui tânăr care în urmă cu ceva timp a  provocat un scandal monstu la noi în comună. A bătut cu bestialitate un tânăr care nu făcea nimic altceva decât să

Citeste in continuare »

CORNELIU ȘTEFAN: PSD A FĂCUT DREPTATE PENTRU 5 MILIOANE DE PENSIONARI

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat și la nivel național și bineînțeles cu sesizări din timpul campaniei electorale din județul Dâmbovița. În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora nu li s-a mărit

Citeste in continuare »

PSD: SOLUȚIA SUNTEM NOI!

PSD: Nu există un singur răspuns care să rezolve toate problemele noastre actuale sau viitoare. Soluția suntem NOI, dâmboviţenii, iar împreună vom găsi răspunsurile corecte pentru provocările viitoare!Pe 27 septembrie vă așteapt la vot! Ține doar de noi cum ne construim viitorul. Material relaizat la comanda PSD Dâmbovița CMF 21200019

Citeste in continuare »