COPIII DIN TITU AU PRIMIT ȘI ÎN ACEST AN DARURI DE MOȘ NICOLAE DIN PARTEA PRIMĂRIEI ȘI A CONSILIULUI LOCAL

Prima pagină » Administratie » COPIII DIN TITU AU PRIMIT ȘI ÎN ACEST AN DARURI DE MOȘ NICOLAE DIN PARTEA PRIMĂRIEI ȘI A CONSILIULUI LOCAL

Moș Nicolae a ajuns la toți copii din Titu! Ca în fiecare an, Primăria și Consiliul Local Titu au dăruit pachete cu dulciuri tuturor copiilor de gradinită, elevilor din clasele pregătitoare și elevilor din clasele I -VIII de la toate unitățile de învățământ din oraș.

Indiferent de vârstă, bucuria a fost mare pentru toți elevii și preșcolarii. Cadourile au fost oferite prin intermediul angajaților primăriei și a viceprimarului Chițu Gabriela, care pentru o zi au fost ajutoarele trimise de Moș Nicolae pentru a aduce un moment de bucurie celor mici.

“În această zi sfântă, să ne umplem sufletele de frumos ! Moș Nicolae să ne insufle dorința de a rămâne copii toată viața !”, a transmis viceprimarul din Titu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.