CONTINUITATE LA GURA ȘUȚII! PRIMARUL DINU CONSTANTIN VA CONDUCE PRIMĂRIA ÎNCĂ PATRU ANI

Prima pagină » Administratie » CONTINUITATE LA GURA ȘUȚII! PRIMARUL DINU CONSTANTIN VA CONDUCE PRIMĂRIA ÎNCĂ PATRU ANI

Nu mai este niciun dubiu că locuitorii din Gura Șuții i-au apreciat realizările primarului Dinu Constantin, având în vedere scorul covârșitor cu care acesta a câștigat încă un mandat de primar.

Constantin Dinu este unul dintre primarii PSD din județ care a demonstrat prin fapte că-și iubește comuna și locuitorii ei. A implementat în comună foarte multe proiecte importante care au dus la dezvoltarea acesteai, și de aceea este și apreciat de oameni. După aflarea rezultatelor alegerilor, edilul Constantin Dinu a declarat:

“PSD este, în continuare, un partid puternic în Gura Șuții. Le mulțumesc celor care, la Gura Șuții și Sperieteni, și-au făcut timp, cinci minute, să vină la o secție de vot și să își exprime opțiunea. Probabil că ceea ce am făcut până acum, dar și proiectele la care se lucrează, i-au făcut pe cetățenii acestei comune să îmi acorde, din nou, încrederea. Le mulțumesc tuturor și le promit că voi fi alături de toți ca și până acum!”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.