CONSTANTIN ANA, PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, MESAJ LA ÎNCEPEREA NOULUI AN ȘCOLAR

Prima pagină » Administratie » CONSTANTIN ANA, PRIMARUL ORAȘULUI PUCIOASA, MESAJ LA ÎNCEPEREA NOULUI AN ȘCOLAR

“Dragi copii, dragi parinti, stimate cadre didactice,

Astăzi, incepe un nou an școlar, intr-o variantă noua, cu schimbări destul de multe (si nu toate bine venite), la capătul unei vacanțe de vara “fierbinți”, in care cadrele didactice ce lucreaza efectiv cu elevii s-au luptat pentru a indrepta anumite decizii luate de actuala conducere a Ministrului Educației! Deși constat o anumită bulversare in randul elevilor, parinților si chiar al profesorilor o să ma opresc din analiza mea aici și o să îi las pe cei care se pricep să o facă!

Iar eu o să mă concentrez asupra celor aproape 2800 de prescolari si elevi incep anul scolar 2022-2023 in gradinitele, scolile si liceele din orasul Pucioasa!

Gândul meu se indreaptă spre ei si le urez succes tuturor! Ca de obicei un loc aparte au cei care pășesc pentru prima oară intr-o gradiniță, școală sau liceu, pentru că aici emoțiile sunt și mai mari!

Rămânând la orașul nostru vă asigur de faptul că, deși suntem compleșiți de lucrări, cu șantiere deja incepute sau având contractele de lucrări semnate pentru 5 unități de invațamânt, procesul educațional va decurge normal!

Impreună cu cei din conducerea unităților de invățământ si cadrele didactice, facem tot ceea ce este nevoie pentru ca toţi copiii noștri să invețe in condiții optime, chiar și in această perioadă dificilă!

Sigur, ne-am fi dorit ca elevii de la CNNT să inceapă incă de mâine școala la ei “acasă” in locația modernizata, insă recepția la terminarea lucrărilor se va face abia pe data de 7 septembrie din motive independente de voința noastră, urmând ca cel mai probabil pe 12 septembrie aceștia să iși reia activitatea in sediul lor, urmând ca cei de la Liceul tehnologic, să frecventeze școala pentru un an de zile in cele trei corpuri moderne realizate din containere pe Bulevardul Trandafirilor.

Apoi, avem situația de la gradinița Prichindel, acolo unde copiii vor fi mutați in aproximativ 2 săptămâni intr-o locație provizorie aleasă după multe dezbateri, situată pe strada Nufărului, construită tot din containere, care va asigura insă toate condițiile pentru desfășurarea normală a activitații! Toate acestea datorită faptului că actuala locație in care funcționează Gradinița Prichindel va fi demolată in această toamnă pentru a face loc unui sediu modern pentru aceeași grădiniță!

In plus de toate acestea, Gradinită Micul Prinț este și ea pregatită pentru lucrările de modernizare ce vor incepe in săptămânile următoare, insă numai dupa ce vom muta preșcolarii de aici in cladirea ce a deservit Școala nr 3, pentru o perioada de un an de zile!

Enumerând toate proiectele acestea constat că vom avea cu toți un an greu și vă cerem incă o dată scuze pentru disconfortul creat!

Inchei prin a vă transmite incă o dată faptul că suntem permanent prezenți lângă unitățile de invațământ, așa încât singurul lucru la cre trebuie să ne concentrăm este educația!

Incă o dată vă urez: succes dragi copii, succes stimate cadre didactice!”   a transmis Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.