CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA ARE APLICAȚIE APP

Prima pagină » Administratie » CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA ARE APLICAȚIE APP

Astăzi, 29 ianuarie a.c., s-a lansat aplicația prin care toți cetățenii pot fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă la nivelul județuluiDâmbovița, de la buletine informative, la activitatea instituției, la informații de interrs public sau secțiune pentru raportare evenimentelor rutiere și altele. Aplicația este construită după modelul celei a primăriei Târgoviște, “Târgoviște City” și poate fi descarcată și instalată pe orice dispozitiv care folosește sistem de operare Android sau ISOS. Astfel, conducerea CJD dorește să pună din ce în ce mai mult accentul pe digitalizare, un alt pas în acest sens fiind și cel al transformării site-ului instituției în unul mult mai dinamic, cu informații complete și actualizate în timp real.

„Un domeniu important pe care ni l-am asumat înainte să ajungem la Consiliului Județean Dâmbovița este cel referitor la digitalizarea județului. Ca o noutate, pe o axă de finanțare pe Programul Operațional Regional 2021-2027 a apărut componenta de Smart City, iar CJD va depune proiect pentru digitalizarea județului, pilonul principal fiind Consiliul Județean Dâmbovița, în parteneriat cu absolut toate localitățile, pentru a avea un proiect amplu la nivelul întregului județ. Proiectul nu se va referi numai la digitalizarea taxelor și impozitelor, ci la tot ceea ce înseamnă activitate administrativă în județul nostru.

Primul pas l-am făcut în luna noiembrie 2020 și astăzi site-ul Consiliului Județean Dâmbovița este total schimbat. De astăzi avem un site nou, un site care este mai accesibil, cu informații corecte pentru dâmbovițeni. Primul pas, legat de digitalizare, a fost făcut.

Tot legat de digitalizare, noutatea, în afară de schimbarea site-ului, este aceea că de astăzi funcționează o aplicație, și pentru sistemul de operare Android, dar și pentru IOS, cu județul Dâmbovița, aplicație în care dâmbovițenii au la dispoziție informații în timp real. Această aplicație este valabilă și pentru telefoane mobile, dar și pentru laptop-uri și alte sisteme de utilizare a internetului”, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.