CONSILIUL JUDEȚEAN A ÎNFIINȚAT CENTRU DE VACCINARE ÎN PARCUL INDUSTRIAL MORENI

Prima pagină » Eveniment » CONSILIUL JUDEȚEAN A ÎNFIINȚAT CENTRU DE VACCINARE ÎN PARCUL INDUSTRIAL MORENI

Centrul de vaccinare din Parcul Industrial Moreni a fost deschis astăzi, în prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. În Parcul Industrial Moreni lucrează aproximativ 900 de oameni.
„Este o inițiativă a noastră, a Consiliului Județean Dâmbovița… Am vrut neapărat să facem acest lucru în Parcul Industrial Moreni și împreună cu conducerea Parcului, cu domnul director Gabriel Purcaru a decis să luăm această inițiativă pentru oamenii care vor să se vaccineze. Am pus la dispoziție în primul rând sediul Parcului Industrial Moreni, care se află în proprietatea Consiliului Județean Dâmbovița, iar colegii noștri care lucrează în Parcul Industrial vor da o mână de ajutor pentru ca această acțiune să fie un succes. Astăzi este doar începutul, sunt peste 900 de oameni care lucrează în Parcul Industrial Moreni, cu siguranță vor fi foarte mulți salariați, oameni care lucrează aici și care trăiesc în zona Moreni, care vor veni să se vaccineze în cadrul acestei campanii. Vreau să mulțumesc în primul rând conducerii Parcului Industrial Moreni, vreau să mulțumesc cadrelor medicale și nu în ultimul rând tuturor celor care s-au implicat și care au mediatizat acest eveniment important pentru noi toți în această perioadă.
Ne place sau nu, trebuie să spunem că și autoritățile locale trebuie să se implice, iar eu, în calitatea mea de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, chiar m-am implicat împreună cu primarii în promovarea campaniei de vaccinare. Aș fi vrut să avem o campanie de informare plătită de Consiliul Județean Dâmbovița, dar astăzi nu ne permite legea și nici cei de la Ministerul Finanțelor să avem astfel de cheltuieli la Consiliul Județean Dâmbovița. Cu siguranță era necesară o campanie de informare pentru că trebuie să fie o muncă de echipă, autorități, toți factorii implicați, Ministerul Sănătății cu structurile de resort din județ și, nu în ultimul rând, cu cetățenii. Trebuie să conștientizăm că această perioadă o putem trece mai ușor doar dacă ne vaccinăm și să lăsăm la o parte discuțiile de tot felul care există astăzi. Primul pas ar trebui să-l facem noi, autoritățile”a declarat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.

Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni, a mulțumit Consiliului Județean pentru sprijinul acordat.
„Angajații Parcului Industrial au răspuns prezent acestei inițiative. Vreau să vă spun încă de la început că aceasta este doar o primă etapă cu care am venit în sprijinul societăților din cadrul Parcului Industrial, cu siguranță vom continua această activitate. Facem tot ceea ce depindem de noi… Vreau să mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și conducerii Consiliului Județean pentru sprijinul acordat atât pentru a desfășura această activitate de vaccinare, cât și pentru sprijinul permanent pe care ni-l acordă în tot ceea ce întreprindem în cadrul Parcului Industrial Moreni”a declarat Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

POPULARE CU CRAP PE BALTA BUTIMANU! S-A DESCHIS SEZONUL DE PESCUIT! IATĂ REGULAMENTUL PENTRU ANUL 2024!

ARTIȘTI RENUMIȚI AU FOST PREZENȚI ÎN NOAPTEA TERIBILEI CRIME PETRECUTĂ LA HOTELUL BELMONT DIN DÂMBOVIȚA!

PRIMĂRIA TITU ORGANIZAEAZĂ UN SPECTACOL DEOSEBIT PENTRU FEMEILE DIN ORAȘ, DE 8 MARTIE

TÂRGOVIȘTEA ARE UN NOU CAMPION CU CARE SE MÂNDREȘTE! MIHNEA ȘTEFAN, CAMPION EUROPEAN LA AUTOMOBILISM VITEZĂ PE CIRCUIT

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.