CONDUCEREA PRIMĂRIEI TÂRGOVIȘTE A VERIFICAT CONDIȚIILE DIN TRANSPORTUL PUBLIC LOCAL ȘI ÎI INDEAMNĂ PE TÂRGOVIȘTENI SĂ FOLOSEASCĂ TRANSPORTUL PUBLIC DE PERSOANE

Prima pagină » Administratie » CONDUCEREA PRIMĂRIEI TÂRGOVIȘTE A VERIFICAT CONDIȚIILE DIN TRANSPORTUL PUBLIC LOCAL ȘI ÎI INDEAMNĂ PE TÂRGOVIȘTENI SĂ FOLOSEASCĂ TRANSPORTUL PUBLIC DE PERSOANE

Conducerea Primăriei Târgoviște, în frunte cu edilul Daniel Cristian Stan, a verificat în această dimineață condițiile din transportul public local, având în vedere temperaturile ridicate din această perioadă.

“Suntem întrun autobuz  din cele 40 de autobuze Mercedes Benz aflat în proprietatea Municipiului Târgovişte şi achizitionate cu fonduri europene pe actualul Program Operațional Regional. Este vorba despre un autobuz care oferă condiţii foarte bune călătorilor. Suntem, astăzi, pe un cod portocaliu de caniculă și am vrut să vedem care sunt condițiile din transportul public local târgoviștean. Vedeți aici este destul de bine în acest mijloc de transport, în acest moment în contextul unei temperaturi exterioare de 36, 38 de grade în autobuz nu sunt mai mult de 22 de grade.

 Aşadar încurajăm toţi târgovişteni să utilizeze transportul în comun care oferă condiţii excelente, condiţii cu nimic mai prejos decât acelea care sunt în autobuzele din oraşele importante europene. Autobuzele care circulă prin Târgovişte sunt autobuze care circulă și în Dortmund, spre exemplu.

Ar mai fi de menționat și faptul că prin PNRR achiziţionăm încă 21 de autobuze, de data aceasta electrice. Este vorba de un contract de finanțare deja semnat de către administrația locală târgovişteană, iar în luna august va fi operațional și depoul şi de asemenea va fi gata şi  autogara de aici, de pe Calea lalomiței unde vom muta întreaga activitate a transportatorului local târgoviștean, care, în ultimii 2 ani, a beneficiat de investiții care se ridică la peste 40 milioane de euro.”  a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.