CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRE CU PARLAMENTARII JUDEȚULUI PENTRU A DISCUTA DESPRE PROIECTELE DE DEZVOLTARE A JUDEȚULUI. PARLAMENTARII PNL AU IGNORAT ACEASTĂ ÎNTÂLNIRE, ARĂTÂND CĂ NU LE PASĂ!

„Ieri, am lansat o invitație către toate partidele politice parlamentare, iar astăzi ne-am întâlnit cu reprezentanți ai PSD – senatorul Titus Corlățean, deputații Carmen Georgeta Holban, Ioan Vulpescu, Radu Popa, Marian Țachianu, și ai USR-PLUS, deputatul Daniel Blaga și șefa de cabinet a senatorului Dragoș Popescu, Florentina Ene Martin.

Din păcate, de la dezbatere, au lipsit reprezentanții PNL, probabil având alte probleme decât cele care țin de soarta județului.

Discuțiile purtate alături de colegii mei, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmboviţa, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, dar și secretarul general al Consiliului, Dănuț Popa, s-au axat pe situația proiectelor aflate în derulare în județul Dâmbovița, precum și pe obiectivele de investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița le are în vedere începând cu anul 2021.
Documentele au fost structurate pe următoarele capitole: infrastructură, sănătate, administrație, mediul de afaceri, agricultură, învățământ, protecția mediului, cultură și turism.
Având în vedere necesitățile financiare ale județului Dâmbovița, am solicitat sprijinul tuturor parlamentarilor, astfel încât viitoarele alocări bugetare, dar și construcția bugetului de stat să susțină investițiile propuse, precum și pe cele deja angajate și aflate în diferite stadii de execuție.
Pentru ca toate acestea să fie implementate, este nevoie de un efort comun al Consiliului Judeţean, al parlamentarilor dâmbovițeni, al tuturor primăriilor și consiliilor locale, dar și al dâmbovițenilor.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

COMUNA RĂZVAD, LA UN PAS DE CARANTINĂ! APELUL PRIMARULUI PENTRU LOCALNICI!

„Dragii mei, am primit cu totii mesajul RO-ALERT!Ne aflam intr-o situatie delicata, de aceea vreau sa va rog pe toti sa luam cat mai in serios atentionarile autoritatilor!!!Va rog sa respectam masurile impuse! Suntem foarte aproape de a fi carantinata intreaga localitate!!!Purtati masca de protectie, evitati locurile aglomerate, dezinfectati mainile si suprafetele!!!” este mesjaul primarului Emanuel Spătaru, pentru toți răzvădenii.

Citeste in continuare »

INVESTIȚIE DE PESTE 7 MILIOANE DE LEI LA ȘCOALA SPECIALĂ DIN TÂRGOVIȘTE

„Astăzi, alături de directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, și primarul Muncipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, am semnat un contract foarte important pentru educația copiilor cu nevoi speciale: „Reabilitarea, refuncţionalizarea şi asigurarea dotării necesare pentru sporirea gradului de confort instituţional al persoanelor cu dizabilităţi la Școala Gimnazială Specială Târgovişte”, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 10

Citeste in continuare »

ACCIDENT CU CINCI VICTIME ÎNCARCERATE LA MIRCEA VODĂ

Accident rutier pe DN 71, în localitatea Mircea Vodă, cu 5 victime încarcerateÎn această dimineață, în jurul orei 07:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 71, pe raza localității Mircea Vodă, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu 3 autospeciale de intervenție (două de la Detașamentul Titu și

Citeste in continuare »

POMPIER ÎN MISIUNE, ACCIDENTAT DE O MAȘINĂ

Pompierii târgovișteni au intervenit cu două autospeciale la Teiș, în urma unui apel la 112. Un bătrân a sunat și a anunțat că fiul său a intrat peste el în casă și că îi dă foc . Pompierii au intervenit prompt, însă când au ajuns, nu era niciun incendiu, ci doar scandal între cei doi. În timpul intervenției, pe șosea, un pompier a fost accidentat de o mașină condusă de

Citeste in continuare »