COMUNA PETREȘTI ESTE ÎN SĂRBĂTOARE, PE 15 AUGUST! PRIMARUL ANDREI LUCIAN DANIEL A INVITAT CEI MAI TARI ARTIȘTI LA EVENIMENT!

Prima pagină » Actualitate » COMUNA PETREȘTI ESTE ÎN SĂRBĂTOARE, PE 15 AUGUST! PRIMARUL ANDREI LUCIAN DANIEL A INVITAT CEI MAI TARI ARTIȘTI LA EVENIMENT!

Cel mai mare eveniment al anului la Petrești va avea loc pe 15 august, când se sărbătorește Ziua Comunei! Primarul Andrei Lucian Daniel invită toți  localnicii să sărbătorească împreună Ziua Comunei în compania unor cunoscuți artiști, precum Vali Vijelie , Maria Dragomiroiu, Daniela Gyorfi, Cristi Dules, Axinte sau Julia Jianu.

Petrecerea va începe la ora 16.00 cu recitalurile artiștilor locali, iar de la 18.30 vor avea loc concertele artiștilor consacrați.

„Pentru românii din întreaga țară, praznicul Sfintei Maria este cea mai mare sărbătoare creștină a verii, acesta fiind un motiv întemeiat de a căpăta o semnificație aparte pentru comunitatea noastră. Evenimentul va avea loc lângă sediul primăriei”, a declarat  primarul Andrei Lucian Daniel, organizatorul manifestărilor.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.