COMUNA HULUBEȘTI E BUNĂ DE CARTEA RECORDURILOR PENTRU CELE MAI ÎNALTE BĂLĂRII ȘI NEPĂSAREA AUTORITĂȚILOR! ÎN FAȚA ȘCOLII, URZICILE DEPĂȘESC GARDUL INSTITUȚIEI! VIDEO!

Imaginile “nepăsării” sunt filmate în comuna dâmbovițeană Hulubești, în satul Butoiu se Sus, chiar în fața școlii. Ce-i drept, școala este în conservare, însă lângă ea se află grădinița și clasa 0, deci autoritățile n-ar avea nici-o scuză. Urzicile și alte bălării din șanțul din fața școlii sunt mai mari decât gardul acestei instituții, deci, cel mai probabil, n-au fost tăiate niciodată. În unele locuri, bălăriile au o înălțome de 1,70 metri.

La cât sunt de mari bălăriile, un copil de grădiniță ar crede că a ajuns în pădurea Letea și ar avea șanse mari să se piardă. Nu este posibil ca în anul 2022 să vedem astfel de imagini. Singura scuză ar putea fi că atât primarul, cât și, se pare, viceprimarul au probleme de sănătate, unul a suferit o intervenție chirurgicală ortopedică, iar celălalt ar urma să fie și el operat, însă pentru altă problemă medicală.

Dar, totuși, chiar și așa, ar putea trimite pe cineva din primărie să taie urzicile “mamut”! Asta, dacă nu cumva chiar își doresc prezența celor de la Guinness Book în comună!

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: