COMUNA DOBRA ARE, DE ASTĂZI, UN MICROBUZ NOU PENTRU TRASPORTUL ELEVILOR

Prima pagină » Administratie » COMUNA DOBRA ARE, DE ASTĂZI, UN MICROBUZ NOU PENTRU TRASPORTUL ELEVILOR

Comuna Dobra are , de astăzi, un micorbuz nou pentru trasnportul elevilor. Microbuzul are 17 locuri și va deservi atât elevii din comună cât și cadrele didactice în activitățile școlare.

“Dragi prieteni, astăzi am intrat în posesia microbuzului pentru transport elevi! Este un microbuz nou, cu 17 locuri, care va deservi necesitățile elevilor și ale dascălilor din comuna noastră ( excursii, deplasări organizate în interes școlar și altele). Mă bucur că am reușit să-l obținem înainte de începerea noului an școlar și pentru asta țin să mulțumesc Consiliului Județean, în special domnului președinte Corneliu Ștefan pentru sprijinul acordat.”  a anunțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra

În Dâmbovița au ajuns trei astfelde micorbuze, la Dobra, Vulcana Pandele și Văleni Dâmbovița.

“Au sosit primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a depus solicitări către Guvernul României sau i-au fost aprobate ori sunt în curs de aprobare cereri de finanțare.

Așadar, copiii din comunele Dobra, Vulcana Pandele și Văleni-Dâmbovița, care au nevoie de un transport pentru a ajunge la școală, vor avea chiar de la începutul noului an școlar microbuze noi, sigure și moderne. Acestea au fost puse la dispoziția celor trei comune de Guvernul României.

Cât de curând, voi semna și contractul de furnizare a 31 de microbuze electrice de 8+1 și 16+1 locuri, proiect depus și aprobat spre finanțare prin PNRR. Valoarea acestora se ridică la 6.000.000 de euro.

De asemenea, în ultima ședință a Consiliului Județean Dâmbovița a fost aprobată participarea instituției pe care o conduc la programul derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, prin care vom achiziționa alte 17 microbuze școlare, electrice sau hibrid. Cererea de finanțare va fi de aproximativ 5.100.000 de euro.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.