COMUNA DĂRMĂNEȘTI, ÎNTR-O CONTINUĂ DEZVOLTARE!

Prima pagină » Administratie » COMUNA DĂRMĂNEȘTI, ÎNTR-O CONTINUĂ DEZVOLTARE!

Comuna Dărmănești este una dintre comunele dâmbovițene cu cele mai multe proiecte implementate. Administrația condusă de primarul Valentin Mihalache a accesat fonduri din mai multe surse de finanțare și a reușit să implementeze proiecte de dezvoltare pe toate ramurile. O investiție importantă la care se lucrează în aceste momente este extinderea rețelei de canalizare pe zona de nord. Lucrările sunt în grafic și deja s-au făcut probe de presiune.

Imediat după terminarea lucrărilor la această investiție va demara un amplu proiect de asflatare a străzilor. Vor fi asflatate 25 de  străzi. Acestea sunt:  Învățătorului , Sifonăriei,  Popeștilor, Teilor, Ungureanu Ștefan,  Florilor, Zorilor, Dumitru Popescu, Școlii, Decebal, Bisericii, Panseluței, George Coșbuc, Înfundată, Drumul Zoii, Ciprian Porumbescu, Nae Popescu, Carol I,DC25 A( strada Vlădeni), Andrei Bărdac, Nichita Stănescu, Spîneștilor, Marin Sorescu, Îngustă, Margaretei. Valoarea investițiilor este de 13 829 716 lei și o lungime de 9 022 metri. Investiția se realizează cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin programul Anghel Saligny. Lucrările pentru cele două proiecte au fost deja scoase la licitație.

Și în domeniul educațional s-au făcut investiții importante. De la reabilitarea și modernizarea instutuțiilor de învățământ, construire sală de sport multifuncțională și a demararea construirii unui teren de sport în aer liber în vecinătatea sălii de sport, la dotarea cu mobilier școlar a tuturor instituțiilor de învățământ din comună. Ieri, a ajuns la Dărmănești primul transport cu mobilier pentru elevi.

“A început livrarea mobilierului școlar pentru unitățile de învățământ din comuna Dărmănești.  Toate clasele de la școlile și grădinițele din comuna noastră vor beneficia de mobilier nou. Investiție bună pentru comunitate!  Investiție realizată prin Fonduri Europene, PNRR.” a anunțat edilul Valentin Mihalache.

O altă veste bună pentru locuitorii din Dărmnănești a fost dată de către primarul Valentin Mihalache în urmă cu câteva zile, când a anunțat că au demarat lucrările la proiectul de înființare a pistelor pentru bicicliști. Este un proiect realizat prin fonduri europene, prin PNRR. Valoarea investiției 320 000 euro . Lungimea pistelor este de 6,4 km și se realizează paralel cu (DN 72) str. Mihai Viteazul și legatura de la str. Morii până la școala Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.