COMUNA DĂRMĂNEȘTI, FRUNTAȘA JUDEȚULUI LA LUCRĂRI DE INFRASTRUCTURĂ ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ

Prima pagină » Administratie » COMUNA DĂRMĂNEȘTI, FRUNTAȘA JUDEȚULUI LA LUCRĂRI DE INFRASTRUCTURĂ ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, la Dărmănești se lucrează la foc continuu în toată comuna. Primarul Valentin Mihalache este prezent zilnic pe teren și verifică toate lucrările care se desfășoară pe raza comunei. În aceste momente se lucrează la asfaltarea drumurilor comunale, la construirea podului peste pârâul Provița, se execută șanțuri de scurgere a apei pluviale pe strada Gheghinei și multe alte lucrări. Conducerea primăriei nu a uitat nici de întreținerea spațiilor verzi, unde în această perioadă se lucrează de zor.


Primarul Valentin Mihalache a anunțat o veste mult așteptată de localnicii din Mărginenii de Sus. A fost semnat comntractul de lucrări pentru canalizare și racorduri apă menajeră pentru acest sat. Valoarea contractului este de 2.150.000 lei.
“Așteptările au luat sfârșit!
După 13 ani de promisiuni și contestații, a fost semnat contractul de lucrări pentru investiția- Canalizare și racorduri de apă menajeră în satul Marginenii de Sus, com Dărmănești.” a scris primarul Valentin Mihalache, pe pagina sa de Facebook.
Edilul anunță că încă șase străzi comunale se vor asfalta în perioada următoare și promite că infrastructura locală se va îmbunătăți de la an la an.
După zeci de ani de așteptare și satul Marginenii de Sus (Olari) o să beneficieze de asfalt pe străzile laterale. Și aici lurările au început deja!

Postările primarului pe Facebook , legate de lucrările de infrastructură care se desfășoară în această perioadă în Dărmănești, au stărnit zeci de comentarii de la localnici. Iată câteva dintre ele!

“Spor la treaba în continuare, un domn Primar cum toate comunele ar dori la conducerea primăriei.” a comentat un localnic la postările edilului.

“Când o sa vin acasă cu siguranță nu o să mai cunosc comuna…Felicitări”! este comentariul postat de Alin A.

“Să vă ajute bunul Dumnezeu să faceți cea ce ați propus!!Felicitări !DOMNULE PRIMAR!!”, a scris Cristan G.

“Se vede la noi în comună că avem un Primar implicat !!! Un om care merită susținut și respectat ! Nota 10 este foarte mică pentru el.” este comentariul postat de Nicu S.

“În sfârsit după mai mult de 30 ani de dinastie începe să se vadă Ceva concret Felicitări…” a comentat Ioana D.

“În sfârșit cineva care se gândește și la cei care stau în Mărginenii de Sus!!!” a scris Adina G.

“Nici noi nu am crezut dar în sfârșit se asfaltează la noi dupa 80 de ani. În curând cu rabdare și să dea bunul Dumnezeu să îl ajute pe Domnul primar . Nu poate să ne mulțumească pe toți odată. !”  a comentat Danusia N.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.