COMUNA DĂRMĂNEȘTI, FRUNTAȘA JUDEȚULUI LA LUCRĂRI DE INFRASTRUCTURĂ ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, la Dărmănești se lucrează la foc continuu în toată comuna. Primarul Valentin Mihalache este prezent zilnic pe teren și verifică toate lucrările care se desfășoară pe raza comunei. În aceste momente se lucrează la asfaltarea drumurilor comunale, la construirea podului peste pârâul Provița, se execută șanțuri de scurgere a apei pluviale pe strada Gheghinei și multe alte lucrări. Conducerea primăriei nu a uitat nici de întreținerea spațiilor verzi, unde în această perioadă se lucrează de zor.


Primarul Valentin Mihalache a anunțat o veste mult așteptată de localnicii din Mărginenii de Sus. A fost semnat comntractul de lucrări pentru canalizare și racorduri apă menajeră pentru acest sat. Valoarea contractului este de 2.150.000 lei.
“Așteptările au luat sfârșit!
După 13 ani de promisiuni și contestații, a fost semnat contractul de lucrări pentru investiția- Canalizare și racorduri de apă menajeră în satul Marginenii de Sus, com Dărmănești.” a scris primarul Valentin Mihalache, pe pagina sa de Facebook.
Edilul anunță că încă șase străzi comunale se vor asfalta în perioada următoare și promite că infrastructura locală se va îmbunătăți de la an la an.
După zeci de ani de așteptare și satul Marginenii de Sus (Olari) o să beneficieze de asfalt pe străzile laterale. Și aici lurările au început deja!

Postările primarului pe Facebook , legate de lucrările de infrastructură care se desfășoară în această perioadă în Dărmănești, au stărnit zeci de comentarii de la localnici. Iată câteva dintre ele!

“Spor la treaba în continuare, un domn Primar cum toate comunele ar dori la conducerea primăriei.” a comentat un localnic la postările edilului.

“Când o sa vin acasă cu siguranță nu o să mai cunosc comuna…Felicitări”! este comentariul postat de Alin A.

“Să vă ajute bunul Dumnezeu să faceți cea ce ați propus!!Felicitări !DOMNULE PRIMAR!!”, a scris Cristan G.

“Se vede la noi în comună că avem un Primar implicat !!! Un om care merită susținut și respectat ! Nota 10 este foarte mică pentru el.” este comentariul postat de Nicu S.

“În sfârsit după mai mult de 30 ani de dinastie începe să se vadă Ceva concret Felicitări…” a comentat Ioana D.

“În sfârșit cineva care se gândește și la cei care stau în Mărginenii de Sus!!!” a scris Adina G.

“Nici noi nu am crezut dar în sfârșit se asfaltează la noi dupa 80 de ani. În curând cu rabdare și să dea bunul Dumnezeu să îl ajute pe Domnul primar . Nu poate să ne mulțumească pe toți odată. !”  a comentat Danusia N.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

PERCHEZIȚII ÎN TÂRGOVIȘTE ȘI PUCIOASA , LA SUSPECȚI, ÎNTR-UN DOSAR DE CĂMĂTĂRIE ȘI ȘANTAJ

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza localităților Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, faptele fiind săvârșite în perioada 2017-2020, respectiv 2019-2020. De asemenea, au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului

Citeste in continuare »

COMUNA VĂCĂREȘTI FACE FAȚĂ CU BRIO PANDEMIE

Comuna Văcărești face față cu brio pandemiei de coronavirus! În comună, la acestă oră nu sunt cazuri de localnici infectați cu coronavirus. Romică Stoica, primarul comunei, a luat totul în serios încă de la început și a acționat ca la carte pentru a preveni eventuale îmbolnăviri în comună. În localitate s-au făcut dezinfecții cu firme specializate, iar la primărie totul este bine organizat, exact cum impun normele de prevenire a

Citeste in continuare »

UN CIOBAN A FOST GĂSIT MORT ÎN PĂDURE

La data de 26 mai a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Fieni au fost sesizati de o femeie cu privire la faptul ca un barbat de 55 de ani, din localitatea Branesti, a plecat cu o turma de animale spre o stana din muntele Tataru-Masivul Bucegi, fara a ajunge la destinatie.Astazi, 28 mai, barbatul a fost gasit decedat. La o prima examinare, cadavrul nu prezinta urme vizibile de violenta.Politistii efectueaza

Citeste in continuare »

ÎNCONJURATĂ NUMAI DE LOCALITĂȚI CU CAZURI COVID-19, COMUNA BITIMANU FACE FAȚĂ CU BRIO PANDEMIEI

Comuna Butimanu face față cu brio pandemiei de coronavirus! În comună, la acestă oră nu sunt cazuri de localnici infectați cu coronavirus. Singura problemă din comună a fost în urmă cu câteva săptămâni, când o femeie care lucra la azilul din Răcari s-a infectat. Gabriel Dragnea, primarul comunei, a luat totul în serios încă de la început și a acționat ca la carte pentru a preveni eventuale îmbolnăviri în comună.

Citeste in continuare »