COMUNA ANINOASA ÎMBRACĂ STRAIE DE SĂRBĂTOARE! ÎN ACEASTĂ SEARĂ SE APRIND LUMINIȚELE DE SĂRBĂTORI

Prima pagină » Actualitate » COMUNA ANINOASA ÎMBRACĂ STRAIE DE SĂRBĂTOARE! ÎN ACEASTĂ SEARĂ SE APRIND LUMINIȚELE DE SĂRBĂTORI

Eveniment deosebit, în această seară, în comuna dâmbovițeană Aninoasa! Edilul Vlăduț Niculae a anunțat că la ora 17:30 se vor aprinde luminițele de sărbători. Și în acest an comuna Aninoasa va fi împodobită cu mii de luminițe de sărbători, iar primarul Vlăduț Niculae a pregătit pentru sărbătorile de iarnă nenumărate surprize pentru copiii din comună.

“Împreună vom aprinde ”Luminile Bucuriei”, miercuri – 07 decembrie 2022, începând cu ora 17:30, în parcul din fața Centrului Cultural Aninoasa. Vă așteptăm!”  a transmis Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.