COMMUNIO, DONAȚIE DE 100.000 DE LEI PENTRU UN DÂMBOVIȚEAN CARE AVEA NEVOIE URGENT DE O OPERAȚIE ÎN TURCIA

O persoană din cadrul comunității noastre locale, cu nevoi medicale urgente, a fost ajutată de Asociația Centrul Socio-Cultural COMMUNIO, la inițiativa președintelui ei, Pc. Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, cu suma de 100.000 lei pentru a putea realiza o intervenție chirugicală, la o clinică din Turcia.

Și acum, ca de altfel și cu alte ocazii, solidarizarea rapidă și generoasă cu semenii noștri aflați în dificultate reprezintă o modalitate de a manifesta ceea ce este mai bun în umanitatea noastră, de a rezolva situații ce nu suportă amânare și, mai mult, de a naște imitație în rândul celor de lângă noi, pentru ca împreună să putem ajuta, susține și rezolva provocări concrete ce apar și ne încearcă existența.

Iubirea față de aproapele este darul cel mai de preț pe care-l putem oferi și care se constituie în acel bine de făcut și de știut ce ne ajută în propriul drum către desăvârșire, contribuie la educația tinerelor generații și face mai suportabilă viața noastră cotidiană aflată adesea sub presiunea istoriei, mai ales acum, când am sărbătorit Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: