CEREMONIE DE COMEMORARE A EROILOR NEAMULUI, LA DĂRMĂNEȘTI. MESAJUL PRIMARULUI VELENTIN MIHALACHE, DE ZIUA EROILOR!

Prima pagină » Administratie » CEREMONIE DE COMEMORARE A EROILOR NEAMULUI, LA DĂRMĂNEȘTI. MESAJUL PRIMARULUI VELENTIN MIHALACHE, DE ZIUA EROILOR!

A fost  o zi deosebită în comuna Dărmănești! Dubla sărbătoare de astăzi, Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, a fost cinstită așa cum se cuvine de autoritățile locale și de către localinici. La Dărmînești, la monumentul eroilor, soborul de preoți a oficiat o slujba de pomenire a eroilor, iar autoritățile locale  au depus coroane de flori în memoria celor căzuți pe câmpurile de luptă.

„Sărbătoarea Înălţarii Domnului nostru Isus Hristos are pentru noi românii o semnificație aparte, fiind totodată și Ziua Eroilor, zi în care poporul român își cinstește eroii.  O zi mai potrivită ca aceasta nici nu putea fi aleasă, pentru că asemeni  Domnului, veacuri de-a rândul, sufletele eroilor noștri s-au ridicat la Ceruri, în cel mai sublim gest pe care un pământean îl poate face, și anume, dându-și viața pentru ai săi, pentru unitatea, libertatea și dăinuirea lor.

Cinste, glorie și onoare eroilor noștrii!” a transmis Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.