CEREMONIE DE COMEMORARE A EROILOR NEAMULUI, LA DĂRMĂNEȘTI. MESAJUL PRIMARULUI VELENTIN MIHALACHE, DE ZIUA EROILOR!

Prima pagină » Administratie » CEREMONIE DE COMEMORARE A EROILOR NEAMULUI, LA DĂRMĂNEȘTI. MESAJUL PRIMARULUI VELENTIN MIHALACHE, DE ZIUA EROILOR!

A fost  o zi deosebită în comuna Dărmănești! Dubla sărbătoare de astăzi, Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, a fost cinstită așa cum se cuvine de autoritățile locale și de către localinici. La Dărmînești, la monumentul eroilor, soborul de preoți a oficiat o slujba de pomenire a eroilor, iar autoritățile locale  au depus coroane de flori în memoria celor căzuți pe câmpurile de luptă.

„Sărbătoarea Înălţarii Domnului nostru Isus Hristos are pentru noi românii o semnificație aparte, fiind totodată și Ziua Eroilor, zi în care poporul român își cinstește eroii.  O zi mai potrivită ca aceasta nici nu putea fi aleasă, pentru că asemeni  Domnului, veacuri de-a rândul, sufletele eroilor noștri s-au ridicat la Ceruri, în cel mai sublim gest pe care un pământean îl poate face, și anume, dându-și viața pentru ai săi, pentru unitatea, libertatea și dăinuirea lor.

Cinste, glorie și onoare eroilor noștrii!” a transmis Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.