CEA MAI FRUMOASĂ GRĂDINIȚĂ DIN MEDIU RURAL SE VA CONSTRUI LA RĂZVAD – UITE CUM VA ARĂTA!

Prima pagină » Administratie » CEA MAI FRUMOASĂ GRĂDINIȚĂ DIN MEDIU RURAL SE VA CONSTRUI LA RĂZVAD – UITE CUM VA ARĂTA!

Comuna dâmbovițeană Răzvad este printre localitățile fruntașe ale județului Dâmbovița, în ceea ce privește implementarea proiectelor de dezvoltare. Recent, edilul Emanuel Spătaru a venit cu o nouă veste bună pentru răzvădeni. Emanuel Spătaru a anunțat că a semnat cotractul de execuție lucrări pentru construcția unei noi grădinițe în Răzvad. Edilul a dat asigurări că va fi una dintre cele mai frumaose grădinițe din județul Dâmbovița.

„Dragii mei, Încă o veste bună pentru comuna Răzvad și în special pentru copii!!! Astăzi a fost semnat contractul de execuție lucrări pentru obiectivul “Construire Grădiniță cu două săli de clasă cu program prelungit în comuna Răzvad”! Va fi una dintre cele mai frumoase grădinițe din județ, mai jos, găsiți link-ul cu prezentarea construcției!!!” este mesajul postat pe Facebook de către Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad.

Aici puteți vede cum va arăta noua grădiniță!https://youtu.be/ajNjb1zrXwU

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.