CAZ TERIFIANT LA CORNEȘTI! PERSOANE ÎNCĂ NECUNOSCUTE AU ARUNCAT OTRAVĂ ÎN CURTEA PRIMARULUI, OMORÂNDU-I CÂINELE

Prima pagină » Actualitate » CAZ TERIFIANT LA CORNEȘTI! PERSOANE ÎNCĂ NECUNOSCUTE AU ARUNCAT OTRAVĂ ÎN CURTEA PRIMARULUI, OMORÂNDU-I CÂINELE

Caz șocant la Cornești, unde persoane încă neidentificate au aruncat în curtea primarului otravă.  Din nefericire, câinele familiei a decedat. Stancu Radu, primarul comunei Cornești, a sesizat poliția în acest caz îngrozitor, în cauză deschizându-se un dosar penal. Edilul susține că la mijloc ar putea fi vorba despre o răzbunare cu iz electoral și face apel pentru  o campanie civilizată. Cazul este extrem de grav, având în vedere că edilul are o fetiță care, așa cum este normal, se joacă zilnic în curtea în care a fost aruncată substanța otrăvitoare.

“Observ cu stupoare că societatea în care trăim se transformă… înțeleg ca fiecare din noi simpatizează un partid, o persoană, o echipă sau…. un candidat la funcția de primar! Dar!!! Toată campania de dezinformare și de denigrare începută la adresa mea scoate la iveală caracterul unora… vreau să vă comunic faptul ca la acest sfârșit de săptămână, cățelușa familiei, partenera de joacă a fetiței mele, a fost otrăvită!!! Și nu oricum!!! Mi-a fost aruncată în curte otravă de cineva “cu suflet mare” ! Am sesizat poliția și s-a întocmit dosar penal! Mai grav este că în curte se joacă și fetița, sănătatea fiindu-i pusă în primejdie. Rog toți candidații să revină la un comportament civilizat! Acest comportament de evul mediu nu o să îi ajute să câștige alegerile.”este mesajul postat pe Facebook de către Stancu Radu, primarul comunei Cornești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.