CAZ DE CORONAVIRUS LA PRIMĂRIA PUCIOASA! UITE CE MESAJ ARE PRIMARUL ȘI CE MĂSURI AU FOST LUATE

Prima pagină » Administratie » CAZ DE CORONAVIRUS LA PRIMĂRIA PUCIOASA! UITE CE MESAJ ARE PRIMARUL ȘI CE MĂSURI AU FOST LUATE

“Asa cum probabil ati aflat din presa, o angajata a primariei Pucioasa a fost depistata pozitiv la testul Covid!

Este vorba de o angajata a Departamentului Dezvoltare, Compartimentul Achizitii Publice.

Vreau sa va prezint cateva informatii despre aceasta situatie, pentru a pune capat tuturor speculatiilor:

Primul lucru, angajata noastra nu se afla in relationare cu persoane din afara institutiei, cu cetatenii orasului, iar in interiorul primariei avea un circuit bine definit, ce va fi comunicat DSP.

Al doilea aspect: in cadrul primariei accesul angajatilor si al celorlalte persoane se face pe baza controlului epidemiologic.

Legat de desfasurarea evenimentelor va pot spune faptul ca luni dimineata angajata noastra nu prezenta modificari ale temperaturii controlate. La fel si marti la prima ora.

Tot marti, in jurul orei 10 colega noastra a semnalat o stare de rau, asistenta i-a verificat temperatura corpului, aceasta fiind in jur de 38 grade, moment in care a si fost trimisa catre Spitalul Judetean, sectia Infectioase.

Rezultatul oficial al testului a venit abia vineri seara iar in acest moment se efectueaza ancheta epidemiologica pentru a stabili masurile ce se impun!

Pana la momentul transmiterii unui document oficial de catre DSP am dispus efectuarea unei dezinfectii toatale in primarie, in doua etape, folosind atat substantele specifice cat si lampile cu ultraviolete!

Totodata, contactii directi identificati de mine au intrat deja in autoizolare, pana la comunicarea unor masuri oficiale din partea DSP!

Regret situatia creata si sunt mahnit pentru ca, indiferent de masurile luate de noi, se pare ca inconstienta oamenilor ne pune din ce in ce mai mult in pericol!

Acum, cand pericolul este din ce in ce mai aproape va rog sa nu uitati:

Purtati masca! Practicati pe cat posibil distantarea sociala!

Vom reveni cu detalii imediat ce vom avea informatii suplimentare!” a anunțat primarul Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.