CARMEN HOLBAN, MESAJ PENTRU CETĂȚENII DIN SATUL GORGOTA, ZE DIUA SATULUI GORGOTA

Prima pagină » Actualitate » CARMEN HOLBAN, MESAJ PENTRU CETĂȚENII DIN SATUL GORGOTA, ZE DIUA SATULUI GORGOTA

Deputatul PSD Carmen Holban, alături de prefectul Glaudia Gilia și de secretarul de stat Ionuț Săvoiu, a fost prezentă la Gorgota, de Ziua Satului Gorgota. Parlamentarul PSD le-a transmis localnicilor urări de bine și i-a asigurat că va fi în continuare alături de ei și de primarul Emanuel Spătaru, pe care-l va sprijini în toate proiectele sale.

“Am încheiat ziua în satul Gorgota, comuna Răzvad, alături de prieteni, la una dintre cele mai frumoase sărbători din zonă: Ziua Satului Gorgota.

Le-am urat “La Mulți Ani” și i-am asigurat pe toți cei prezenți că le vom fi mereu alături!

Totodată, am profitat de moment, și l-am felicitat pe Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad, pentru toate investițiile aflate în derulare în localitatea pe care o conduce! Succes în tot ceea ce și-a propus și spor la treabă în continuare! La Mulți Ani, Gorgota!” a transmis deputatul Carmen Holban

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.