CARMEN HOLBAN, DEPUTAT PSD: ” PANSELUȚELE DE LA USR-PLUS ȘI-AU DAT ARAMA PE FAȚĂ!”

Prima pagină » Politica » CARMEN HOLBAN, DEPUTAT PSD: ” PANSELUȚELE DE LA USR-PLUS ȘI-AU DAT ARAMA PE FAȚĂ!”

“Panseluțele de la USR-PLUS și-au dat arama pe față! Dacă cineva mai credea că “apostolii dreptății” mai au și altceva în cap decât banii din PNRR, astăzi, în Parlamentul României, s-a văzut cât de hămesiți sunt și cât de mult vor să-și înfigă ghearele în cele 2 miliarde de euro, bani pe care i-au prevăzut pentru consultanța proiectelor prin Planul de Redresare.

Potrivit legii, moțiunea împotriva ministrului #ZERO Cristian Ghinea a trecut! 139 de parlamentari au votat pentru schimbarea ministrului #ZERO, alți 126 manifestându-și suportul necondiționat pentru cel la mâna căruia se află miliardele care nu-i mai lasă să doarmă noaptea!

Ca să nu piardă accesul la sacul cu bani, parlamentarii puterii s-au apucat să adune și voturile de pe tablete, deși o astfel de procedură este valabilă doar în cazul actelor normative. Asta înseamnă că votul de astăzi a fost #fraudat.

Cei care le puteau da o mână de ajutor nu puteau fi decât PNL-iștii. Ce-i drept, liberalii au și stofă în numărarea voturilor: au luat lecții de la fosta lor colegă, Roberta Anastase.

Doar PNL-ul de azi e PDL-ul de ieri!” este mesajul deputatului PSD, Carmen Holban

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

PSD DÂMBOVIȚA: “Ipocrizia politică este dusă la un alt nivel de filialele PNL și AUR Dâmbovița!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.