CARAMBOL CU TREI MAȘINI, PRINTRE CARE ȘI UNA DE POLIȚIE, LA INTRAREA ÎN TÂRGOVIȘTE! O PERSOANĂ A FOST RĂNITĂ

Prima pagină » Eveniment » CARAMBOL CU TREI MAȘINI, PRINTRE CARE ȘI UNA DE POLIȚIE, LA INTRAREA ÎN TÂRGOVIȘTE! O PERSOANĂ A FOST RĂNITĂ

 

Accident petrecut din cauza neatenției și a nepăstrării distanței în mers, miercuri, în zona Sagricom din Târgoviște. Trei autoturisme au intrat în coliziune, față – spate. Prima mașină avariată a fost cea de poliție, în spatele căreia a intrat un alt autoturism , lovit și el din spate de o altă mașină. Autoturismul poliției a suferit avarii ușoare la bara din spate, îinsă celelalte două autoturisme au suferit avarii seriaose. Șoferul ultimului autoturism a fost rănit și transportat cu ambulanța la spital. Polițiștii au decshis în cauză un dosar penal.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.