CÂND IUBIREA E MARE, NIMIC NU MAI CONTEAZĂ! DOUĂ PERECHI DE TINERI S-AU CĂSĂTORIT ÎN PLINĂ PANDEMIE, LA DĂRMĂNEȘTI

Prima pagină » Administratie » CÂND IUBIREA E MARE, NIMIC NU MAI CONTEAZĂ! DOUĂ PERECHI DE TINERI S-AU CĂSĂTORIT ÎN PLINĂ PANDEMIE, LA DĂRMĂNEȘTI

În plină pandemie tot mai mulți tineri își amână cununia, din cauza pandemiei de coronavirus. Nu este cazul, la Dărmăneșți, în județul Dâmbovița, unde mai mulți tineri au spus DA în fața primarului Valentin Mihalache, chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

Primii îndrăgostiți cununați au fost Mihai și Mariana.  

“Căsătoria este un legământ sfânt!
Iubirea o dăruire reciprocă și necondiționată. Căsnicia o binecuvântare dată de Dumnezeu. Când viața o să ofere zile furtunoase, fiecare dintre voi să-i ofere celuilalt înțelegere, îngăduință și multă dragoste. La mulți ani împreună și Casă de piatră Bucur Eduard-Mihai și Stoica Mariana-Valentina! , 
a fost mesajul transmis pe Facebook de Valentin Mihalache, primarul comunei dâmbovițene Dărmănești, celor doi tinerilor care au ales să se căsătorească, în ciuda restricțiilor impuse de starea de alertă.

Mihai și Mariana nu au fost singurii tineri care s-au căsătorit civil weekendul trecut, la Dărmănești. Au spus DA și Ștefan și Cristina, doi tineri frumoși din localitate.

“V-ați legat inimile și soarta!
Vă urăm ca viața voastră să fie mai frumoasă ca zorii zilei, mai senină decât cerul și mai profundă decât oceanul!
Vă dorim să trăiți în așa fel în cât în fiecare seară să puteți spune:”a fost mai frumos decât ieri”!
La mulți ani împreună și Casă de piatră Dinu Ștefan-Ionuț și Sandu Nicoleta-Cristina!” le-a urat și lor, Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

Pozitivismul dar și implicarea autorităților locale au făcut ca până acum să nu se înregistreze cazuri de coronavirus în comună.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.