CAMPANIE DE STERILIZARE GRATUITĂ A CÂINILOR ȘI A PISICILOR, LA GĂEȘTI

Prima pagină » Actualitate » CAMPANIE DE STERILIZARE GRATUITĂ A CÂINILOR ȘI A PISICILOR, LA GĂEȘTI

Pe data de 11 septembrie, la Găeși, va avea loc o nouă campanie de sterilizare a câinilor și a pisicilor. Sterilizarea este gratuită.

“Vă invităm în data de 11 septembrie la scoala de la Arsuri, pentru următoarea campanie gratuită  de sterilizare a aanimalelor de companie.  

Va rog să fiți responsabili și să ajutați fiecare la reducerea numărului de pui de căine și pisică abandonați, prin sterilizarea animalelor pe care le aveti și să renunțați la abandon.

La campanie pot participa oameni din orice sat/comună/oraș. Animalele să fie nemâncate de cu seară. Programarile se pot face la numerele de tel 0721.520.375/0722.708.961 prin mesaj text.

Spuneți prietenilor, cunoștințelor și să oprim împreuna fenomenul de abandon, animalele suferă și ele.”a anunțat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.