CAMERA DE COMERȚ ORGANIZEAZĂ CONFERINȚA ”Inteligența Artificială în Business: Tendințe și provocări”. DETALII, ÎN ARTICOL!

Prima pagină » Actualitate » CAMERA DE COMERȚ ORGANIZEAZĂ CONFERINȚA ”Inteligența Artificială în Business: Tendințe și provocări”. DETALII, ÎN ARTICOL!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și Coders lab – Academia de IT au plăcerea de a vă invita miercuri, 20 septembrie 2023, la Conferința:”Inteligența Artificială în Business: Tendințe și provocări”.

      Inteligența artificială poate transforma modul în care companiile iau decizii, interacționează cu clienții și conduc afacerile în general, aducând avantaje semnificative în ceea ce privește eficiența și competitivitatea. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare aspectele legate de etică și securitate în implementarea IA în mediul de afaceri.

      Speaker-ii conferinței, CEO Coders Lab –  Alexandru Tomescu și Cătălin Marin, mentor al Academiei de IT Coders Lab, ne vor oferi prezentări, studii de caz relevante și sesiuni interactive.

Motive pentru a participa:

-Aflați cele mai recente tendințe privind Inteligența Artificială în business.

-Aveți ocazia să discutați cu profesioniști din domeniul AI și să faceți networking.

Tematică:

-AI în business;

-Putem să ne adaptăm afacerile la era AI?

-Aplicații practice recomandate.

20 septembrie 2023

13:00-15:00

Caera de Comerț Dâmbovița, Calea Câmpulung, nr.6A, Târgoviște

Înregistrare: Pentru a participa la conferință, vă rugăm să vă înregistrați până la data de 15 septembrie 2023. Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să vă rezervați locul cât mai curând posibil.

Taxă de participare:

150 lei + TVA pentru membri CCIADb

200 lei + TVA pentru nemembri.

Vă așteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm la această conferință despre AI și să împărtășim cunoștințe și perspective valoroase.

0751153708

info@cciadb.ro

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.