CAMERA DE COMERȚ DÂMBOVIȚA A ORGANIZAT SEMINARUL GRATUIT: „Raportarea SAF-T. Teorie și practică”

Prima pagină » Actualitate » CAMERA DE COMERȚ DÂMBOVIȚA A ORGANIZAT SEMINARUL GRATUIT: „Raportarea SAF-T. Teorie și practică”

 Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița împreună cu CECCAR – Filiala Dâmbovița au organizat ieri, 19 decembrie 2022, la sediul din Calea Câmpulung, nr. 6A, seminarul gratuit cu tema „Raportarea SAF-T. Teorie și practică”. Evenimentul a fost susținut de doamna Gabriela Anghel – Președinte CECCAR – Filiala Dâmbovița, Expert Contabil.

Agenda evenimentului a fost structurată pe trei părți:

  • Aspecte generale referitoare la raportarea saf-t;
  • Conținutul declarației saf-t și cazuri practice;
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri.

Fișierul Standard de Control Fiscal (SAF-T) este un standard internațional pentru schimbul electronic de date contabile între societăți/organizații și autoritățile fiscale. Denumirea locală pentru raportarea  SAF-T  este Declarația informativă D406. Acesta a fost implementat și în  România de către contribuabilii mari, în ianuarie 2022.

Începând cu luna ianuarie 2023 sistemul de raportare SAF-T devine obligatoriu pentru contribuabilii mijlocii, fiind urmați din luna ianuarie 2025 și de categoria micilor contribuabili.

Nedepunerea declarației  la termenele prevazute de lege a fisierului standard de control fiscal sau depunerea incorectă va fi sancționată conform Art. 3371  alin.2 din Codul de Procedură fiscală.

Mulțumim companiilor participante la eveniment! Evenimentul face parte dintr-un amplu proiect de informare pe diverse teme de interes, pentru mediul de afaceri din județul Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.