CAMERA DE COMERȚ DÂMBOVIȚA: ?-? ?????? ?????? ?? ???????? ?????? ??????????? ????????̦????? ?̂? ?̂??????? ????̦ ??????? ?? ?????????? ?̦? ?? ????????? ?̦? ?????????? ????????????

Prima pagină » Actualitate » CAMERA DE COMERȚ DÂMBOVIȚA: ?-? ?????? ?????? ?? ???????? ?????? ??????????? ????????̦????? ?̂? ?̂??????? ????̦ ??????? ?? ?????????? ?̦? ?? ????????? ?̦? ?????????? ????????????

Ministerul Energiei a lansat luni, 16 ianuarie 2023, apelul de proiecte pentru sprijinirea investițiilor în construirea de noi capacități de producție, asamblare și reciclare a bateriilor, și pentru sprijinirea investițiilor în construirea de noi capacități de producție, asamblare și reciclare a celulelor și panourilor fotovoltaice.

Solicitanții eligibili sunt microîntreprinderile, întreprinderile mijlocii, mici (inclusiv întreprinderi nou-înființate) și întreprinderile mari constituite în baza Legii nr. 31/1990 privind societățile republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau constituite în conformitate cu legislația specifică din statul membru a cărei naționalitate o dețin și cu condiția înregistrării la ONRC în România (conform codurilor CAEN eligibile precizate la secțiunea 2.1 din ghid) ale căror proiecte au fost selectate drept câștigătoare în baza procedurii de apel de proiecte, care au înscrise în actul constitutiv.

????????̆?̦? ??????̦?????

Următoarele activități prevăzute în proiect sunt eligibile:

-Achiziționarea de instalații/echipamente pentru construirea de capacități noi de producție și/sau asamblare și reciclare a bateriilor;

-Achiziționarea de instalații/echipamente pentru construirea de capacități noi de producție și/sau asamblare și reciclare a celulelor și panourilor fotovoltaice.

Bugetul total estimat al schemei este de 258.700.000 euro, compus din 199.000.000 euro fonduri europene nerambursabile asigurate prin Mecanismul de Redresare și Reziliență în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – Componenta C.6 Energie și fonduri naționale de 59.700.000 euro prin aplicarea procentului de supracontractare de 30%, în temeiul prevederilor art. 24 din O.U.G. nr. 124/2021.

Perioada de depunere a proiectelor este 16.01.2023, ora 17:00 – 16.03.2023, ora 17:00.

?????? ??? ????? ????????̦??:

https://www.fonduri-structurale.ro/stiri/30468/pnrr-s-a-lansat-apelul-de-proiecte-pentru-sprijinirea-investitiilor-in-intregul-lant-valoric-al-bateriilor-si-al-celulelor-si-panourilor-fotovoltaice

????????? ????? ??̂????

?????? ???????? ??????? ??????????? ?̦? ?? ???????? ????????

????????? ????????, ?????̦?? ????��?? ?̦? ????????̦??????

?????? ?? ??????̦,

????????? ?̦? ???????????̆ ??̂??????̦?

???: 0751.153.703/0769.617.752

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.