CĂLIN OROS A CEDAT! NU MAI CANDIDEAZĂ PENTRU FUNCȚIA DE RECTOR AL UVT. CONFERENȚIARUL DOCTOR IULIAN UDROIU FAVORIT!

Prima pagină » Actualitate » CĂLIN OROS A CEDAT! NU MAI CANDIDEAZĂ PENTRU FUNCȚIA DE RECTOR AL UVT. CONFERENȚIARUL DOCTOR IULIAN UDROIU FAVORIT!

Călin Oros, actualul rector al Universității Valahia din Târgoviște a cedat! Nu și-a mai depus candidatura pentru un nou mandat de rector. Astăzi a fost ultima zi în care se puteau depune candidaturi. În cursă s-au înscris doi candidați.

Este vorba despre Iulian Nicolae Udroiu, conferențiar doctor în cadrul Universătății. Domnul Udroiu face parte din Departamentul de Electronică, Telecomunicații și Inginerie Electrică al Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației și, în ultimii opt ani fost Director General Administrativ.

Al doilea candidat este Laura Monica Gorghiu, conferențiar doctor, membru al Departamentului de Științe și Tehnologii Avansate al Facultății de Științe și Arte. Aceasta este percepută ca fiind “omul” actualului rector, ceea ce îi îngreunează misiunea în aceste alegeri. Este cunoscut faptul că este destul de apropiată de actualul rector, cel mai probabil fiind „împinsă”în acestă competiție chiar de către acesta.

Surse din cadrul Senatului Universității ne-au mărturist că Iulian Udoriu este favorit în această cursă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.