CĂLIN OROS A CEDAT! NU MAI CANDIDEAZĂ PENTRU FUNCȚIA DE RECTOR AL UVT. CONFERENȚIARUL DOCTOR IULIAN UDROIU FAVORIT!

Prima pagină » Actualitate » CĂLIN OROS A CEDAT! NU MAI CANDIDEAZĂ PENTRU FUNCȚIA DE RECTOR AL UVT. CONFERENȚIARUL DOCTOR IULIAN UDROIU FAVORIT!

Călin Oros, actualul rector al Universității Valahia din Târgoviște a cedat! Nu și-a mai depus candidatura pentru un nou mandat de rector. Astăzi a fost ultima zi în care se puteau depune candidaturi. În cursă s-au înscris doi candidați.

Este vorba despre Iulian Nicolae Udroiu, conferențiar doctor în cadrul Universătății. Domnul Udroiu face parte din Departamentul de Electronică, Telecomunicații și Inginerie Electrică al Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației și, în ultimii opt ani fost Director General Administrativ.

Al doilea candidat este Laura Monica Gorghiu, conferențiar doctor, membru al Departamentului de Științe și Tehnologii Avansate al Facultății de Științe și Arte. Aceasta este percepută ca fiind “omul” actualului rector, ceea ce îi îngreunează misiunea în aceste alegeri. Este cunoscut faptul că este destul de apropiată de actualul rector, cel mai probabil fiind „împinsă”în acestă competiție chiar de către acesta.

Surse din cadrul Senatului Universității ne-au mărturist că Iulian Udoriu este favorit în această cursă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.