CĂLIN OROS A CEDAT! NU MAI CANDIDEAZĂ PENTRU FUNCȚIA DE RECTOR AL UVT. CONFERENȚIARUL DOCTOR IULIAN UDROIU FAVORIT!

Prima pagină » Actualitate » CĂLIN OROS A CEDAT! NU MAI CANDIDEAZĂ PENTRU FUNCȚIA DE RECTOR AL UVT. CONFERENȚIARUL DOCTOR IULIAN UDROIU FAVORIT!

Călin Oros, actualul rector al Universității Valahia din Târgoviște a cedat! Nu și-a mai depus candidatura pentru un nou mandat de rector. Astăzi a fost ultima zi în care se puteau depune candidaturi. În cursă s-au înscris doi candidați.

Este vorba despre Iulian Nicolae Udroiu, conferențiar doctor în cadrul Universătății. Domnul Udroiu face parte din Departamentul de Electronică, Telecomunicații și Inginerie Electrică al Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației și, în ultimii opt ani fost Director General Administrativ.

Al doilea candidat este Laura Monica Gorghiu, conferențiar doctor, membru al Departamentului de Științe și Tehnologii Avansate al Facultății de Științe și Arte. Aceasta este percepută ca fiind “omul” actualului rector, ceea ce îi îngreunează misiunea în aceste alegeri. Este cunoscut faptul că este destul de apropiată de actualul rector, cel mai probabil fiind „împinsă”în acestă competiție chiar de către acesta.

Surse din cadrul Senatului Universității ne-au mărturist că Iulian Udoriu este favorit în această cursă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

TÂRGOVIȘTE: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE STRADA GRIGORE ALEXANDRESCU, DIN CAUZA LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.