BUTIMANU: PRIMĂRIA A ÎNCHEIAT ASFALTAREA STRĂZII DIN BĂRBUCEANU, DIN FONDURI PROPRII

Prima pagină » Administratie » BUTIMANU: PRIMĂRIA A ÎNCHEIAT ASFALTAREA STRĂZII DIN BĂRBUCEANU, DIN FONDURI PROPRII

Încă o stradă a fost asfaltată în comuna Butimanu. Este vorba despre strada din satul Bărbuceanu, pe o lungime de un kilometru. Lucrarea a fost executată din fonduri din bugetul local al comunei. Primarul Gabriel Dragnea a anunțat că are proiecte pentru asfaltarea tuturor străzilor din comună.

“Luna aceasta a fost finalizată o operațiune mult așteptată de către locuitorii din Bărbuceanu și anume asfaltarea!

Mai concret, s-a asfaltat un kilometru de stradă, din fonduri proprii, kilometru care se adaugă celor circa șapte kilometri deja asfaltați pe raza comunei Butimanu. Trebuie menționat faptul că din cei șapte kilometri, doar 1,7 au fost realizați cu bani de la guvern, restul fiind toți plătiți din resursele proprii ale Primăriei comunei Butimanu.

Așadar, zvonurile potrivit cărora „o persoană care își face nu știu ce teren de golf prin zonă, care ar fi asfaltat din banii săi” sunt atât false, cât și lansate special pentru a crea confuzie și o stare de nemulțumire. Informați-vă numai din surse sigure și verificate!

Asfaltările nu se vor opri aici! De îndată ce vom avea suficiente fonduri sau dacă cumva, mai primim vreun ajutor guvernamental, vom trece la următoarele etape din schema de asfaltări pe care am realizat-o deja. Vom reuși să asfaltăm toate drumurile din comună!” a relatat Gabriel Dragnea , primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.