BUTIMANU: AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA REȚEAUA DE APĂ! ANUNȚUL PRIMARULUI GABRIEL DRAGNEA!

Prima pagină » Administratie » BUTIMANU: AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA REȚEAUA DE APĂ! ANUNȚUL PRIMARULUI GABRIEL DRAGNEA!

Primarul comunei Butimanu, Gabriel Dragnea, a anunțat începerea lucrărilor la rețeaua de apă a comunei. Aceasta va măsura 21 de kilometri. Edilul face apel la bunăvoința locuitorilor având în vedere disconfortul care se va crea în ceea ce privește această mare lucrare.

“Unul dintre cele mai importante proiecte la care am lucrat alături de echipa mea prinde viață – vom avea rețea de alimentare cu apă în comuna Butimanu.

Au început deja lucrările pentru acest vis devenit realitate, dar apelez la bunăvoința dumneavoastră având în vedere disconfortul pe care îl vom simți pe durata realizării acestei ample lucrări.

Rețeaua de alimentare cu apă va măsura aproximativ 21 de kilometri, ceea ce înseamnă mult deranj pentru fiecare dintre noi.

Trebuie să fim însă realiști și conștienți că la final ne vom bucura de rezultat și vă garantez că eforturile pe care le vom face vor merita din plin.

Vă promit că voi fi cu ochii permanent pe constructori, mă voi asigura că vom avea parte de o lucrare de calitate, bine realizată.

Am nevoie să continuăm să lucrăm împreună. Vă rog să îmi transmiteți orice sesizare cu privire la desfășurarea acestor lucrări. Le-am cerut constructorilor seriozitate și promptitudine și ne-au asigurat că vor face tot posibilul să realizeze lucrarea cât mai bine și mai repede cu putință. Vă rog să îi ajutați pe muncitori dacă vă vor cere sprijinul. Proiectele importante nu se opresc aici. Vom continua investițiile și pun mare accent pe înființarea rețelei de canalizare, atât de necesară. Mulțumesc tuturor pentru înțelegere, rămânem uniți și continuă să dezvoltăm comuna Butimanu!”  a anunțat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.