BUCȘANI: UN NOU PROIECT PENTRU MODERNIZAREA COMUNEI A FOST SEMNAT DE PRIMARUL MIHAI IONUȚ VALENTIN

Prima pagină » Actualitate » BUCȘANI: UN NOU PROIECT PENTRU MODERNIZAREA COMUNEI A FOST SEMNAT DE PRIMARUL MIHAI IONUȚ VALENTIN

Primarul comunei Bucșani, Mihai Ionuț Valentin, a semnat încă un proiect important pentru modernizarea comunei. Este vorba despre proiectul pentru modernizarea sistemului de iluminat public în vederea creșterii eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei. Proiectul are o valoare de 1.178.576 lei și se derulează prin Administrația Fondului pentru Mediu. Evenimentul a avut loc, ieri, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, în prezența președintelui AFM, Laurențiu Neculaescu, a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prefectului Claudia Gilia și a vicepreședintelui Consiliului Județean, Luciana Cristea.

“ Este încă un proiect important pe care îl împlementăm în comuna noastră. Modernizarea sistemului public de iluminat însemană economie, înseamnă calitate și eficiență. Este rezultatul unei munci în echipă și pentru asta vreau să le mulțumesc celor din echipa mea care au lucrat la acest proiect și, în mod special, domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, pentru sprijinul acordat. ‘ a declarat Miahi Ionuț Valentin, primarul comunei Bucșani.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.