BUCȘANI! LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELEI DE CANALIZARE SUNT ÎN GRAFIC! A ÎNCEPUT ASFALTAREA STRĂZILOR, UNDE REȚEAUA A FOST INTRODUSĂ DEJA!

Prima pagină » Actualitate » BUCȘANI! LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELEI DE CANALIZARE SUNT ÎN GRAFIC! A ÎNCEPUT ASFALTAREA STRĂZILOR, UNDE REȚEAUA A FOST INTRODUSĂ DEJA!

De la începutul anului, la Bucșani, se lucrează de zor la una dintre cele mai importante investiții pentru comunitate. Este vorba despre introducerea rețelei de canalizare, lucrare desfășurată prin Progrmaul Operațional Infrastructură Mare (POIM).  Este o investiție majoră care se desfășoară în toate satele comunei. La Bucșani, pe unele străzi deja au fost finalizate lucrările și s-a trecut la aducerea carosabilului la starea inițială. Primarul Mihai Ionuț Valentin a mers pe teren pentru a verifica starea lucrărilor.

“De astăzi a început asfaltarea în urma lucrărilor de canalizare pe străzile Căzăceanu și Carturoiu. Lucrările de canalizare continuă și s-au demarat și acolo unde nu erau incepute .” a anunțat Mihai Ionuț Valentin, primarul comunei Bucșani.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI VOR AVEA LOC ÎN ULTIMUL WEEKEND AL LUNII IULIE! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ!

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.