BIBLIOTECA ORAȘULUI PUCIOASA A INTRAT ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE MODERNIZARE

Orașul Pucioasa se transformă încet, încet într-un mare șantier! Primăria a început un nou șantier, chiar în curtea primăriei. Este vorba despre lucrări de reabilitare și modernizare la Biblioteca orașului. Primarul Ana Constantin a anunțat că în clădirea Bibliotecii va funcționa și un modern dispecerat de monitorizare al Poliției Locale Pucioasa.

“Pucioasa se transformă încet, încet într-un mare șantier! Pentru unii e un motiv de supărare! Din fericire însă, marea majoritate a cetățenilor orașului este conștientă de faptul că schimbarea se face cu sacrificii! Astăzi vorbim de un nou șantier, început în curtea primăriei, unde modernizăm clădirea Bibliotecii orașului Pucioasa! Această cladire în care a funcționat primăria orașului nostru, este un edificiu plin de istorie, care însă a fost siluit în ultimele decenii!

Prin aceasta investiție vom reda forma inițială a clădirii, dar vom reinventa și biblioteca orașului, care va funcționa la cele mai înalte standarde! Mai mult, prin acest proiect va fi amenajat în aceasta clădire si un modern dispecerat de monitorizare al poliţiei locale!” a anunțat Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

 

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: